Onu yapamıyorum işteAralara içli köfte de serpiştir.
Ben zaten hiç yapamam.Onu yapamıyorum işteBi kere denedim kursta yok olmadı.
Evde denemem içinde mutfak şefim olması lazım, yoguramam onu
Artık her şeye yarışma gözü ile bakıyorsun değil miDün kafede kahveli ıslak kek yedim. Gayet güzeldi. Oradan aklıma geldi.
Haklı bir yorumYakın sayılır. 2 saat sanırım.Ne işin var orada? Bir insan neden Osmaniye’ye gider?
Ramazan’da aç karnımı doyurdum da sofra donatması kaldı.Valla bırakmam,ant verdim
Evet yaa annemle de tarif bulmaya çalıştık. Tiramisu, ıslak kek, parfe, kurabiye, despacito geldi aklımıza.Artık her şeye yarışma gözü ile bakıyorsun değil mi
Yaparsın sen 》Bursa'lisinRamazan’da aç karnımı doyurdum da sofra donatması kaldı.
Kombinine karar verdin inşallah.Haklı bir yorum
Kuzenim, orda oturuyorlar ya bu onun isteme nişan mişan şeysi için gidiyorum işte
Osmaniye sevenler derneği duymasınYakın sayılır. 2 saat sanırım.Ne işin var orada? Bir insan neden Osmaniye’ye gider?
Elbise ayarladım bi tane. En iyi ve tek seçenek olarakKombinine karar verdin inşallah.
Ban geliyorOsmaniye sevenler derneği duymasın
Acı gerçekler.Osmaniye sevenler derneği duymasın
Geçenlerde Bağcılar’a laf ettim diye şikayet etti gerinin biri. Yine öyle olmasa bari.Ban geliyor
Linç is loadingBan geliyor
Herkes geyikten polemikten falan banlanırken senGeçenlerde Bağcılar’a laf ettim diye şikayet etti gerinin biri. Yine öyle olmasa bari.
Gerekçeye konu dışı mesaj demiş yönetim ama o konu kelle alan bir konu değildi. Biri şikayet etmese görmezlerdi. Kimin şikayet ettiğini de tahmin edebiliyorum zaten.Herkes geyikten polemikten falan banlanırken sen
Kim kim kimGerekçeye konu dışı mesaj demiş yönetim ama o konu kelle alan bir konu değildi. Biri şikayet etmese görmezlerdi. Kimin şikayet ettiğini de tahmin edebiliyorum zaten.
İsmi lazım değil, beni o hain yıktığğKim kim kim
Tiramisu 1.olur neden dersen bu tarz şeylerde bilindik daha cazip geliyorEvet yaa annemle de tarif bulmaya çalıştık. Tiramisu, ıslak kek, parfe, kurabiye, despacito geldi aklımıza.