Aksine vitrinden alakasız aksesuar getirip bunuda koy diyorBişey dicem ya benim eşim benimle çok dalga geçiyo sizde yok mu böyle bişey
O ne anlar
Evet ya Öz çorbasından dersimi aldım ben, sunum yetmiyor illa bildikleri bişey olcakAma çok güzel ve bilindik tarifler vardıÇok bilinmeyen bir tarif ancak o kadar oy alır
Eğlenceli işteAy yok yok etmesin gülmekten ortaya nasıl bişey cıkarırız bilmem
Ama bu her kategori.için geçerli değilEvet ya Öz çorbasından dersimi aldım ben, sunum yetmiyor illa bildikleri bişey olcak
Benimki bir gün hava yağmurluydu. Florasan ışık tutuyor yemeğe. Dedim de get şuradan Allahını seversenAksine vitrinden alakasız aksesuar getirip bunuda koy diyorHadi yeter soğumasın çekmeyeyim diyorum çek çek diyor
Ne eşler var bak gideyim de biraz başına kakayımAksine vitrinden alakasız aksesuar getirip bunuda koy diyorHadi yeter soğumasın çekmeyeyim diyorum çek çek diyor
Doğru diyorsunO ne anlar
Benim eşim çorbada arkadan güneş vurmasın diye karton tuttuBenimki bir gün hava yağmurluydu. Florasan ışık tutuyor yemeğe. Dedim de get şuradan Allahını seversen
9 yıldır sunum yapıyorum. Bir zahmet alışsınNe eşler var bak gideyim de biraz başına kakayım
Mesela tatlı olan her kategori dimiAma bu her kategori.için geçerli değil
Bizimkiler tam olmuşBenim eşim çorbada arkadan güneş vurmadın diye karton tuttu
Onu benim eşimde yaptı
Tatlıda sunuma bakıyorlar sankiMesela tatlı olan her kategori dimi
Bayağı karardılarBizimkiler tam olmuş
Ne demişler üzüm üzüme baka baka kararır
Hoş geldin
Yerime onu sokacağım az kaldıBayağı karardılar