- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Aynen ya her günümüz ayrı yoğunBen yine sonlarda yapayım
Şaka yapıyorum
Baya yoğun geçiyor haftasonları da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya her günümüz ayrı yoğunBen yine sonlarda yapayım
Şaka yapıyorum
Baya yoğun geçiyor haftasonları da
Sende bizdensinAynen ya her günümüz ayrı yoğunBen yine sonlarda yapayım
Sen dayanamazsınSende bizdensin
Nevoş bu sefer evde yenen bişey mi bari tarifinAynen ya her günümüz ayrı yoğunBen yine sonlarda yapayım
Yok galiba yaNevoş bu sefer evde yenen bişey mi bari tarifin
Yine buldun mu antin kuntin bişeyYok galiba ya
Daha önce ne yaptım bakmış mıydınYine buldun mu antin kuntin bişey
Bakmaz mıyım efsane bişeydi o ya kesinlikle 1. LiktiDaha önce ne yaptım bakmış mıydın
Bu yıl onu yine satamadımAma bu yıl bende yapmayacağım.
Başka yapmak istediğim bir tarif vardı o bana kaldıSonuncu olmasamda olur
Kk kıymetini bilemediBakmaz mıyım efsane bişeydi o ya kesinlikle 1. Likti
Pazar eşim gündüze geçiyor Allahtan ki geçiyor O evdeyken yaparımSen dayanamazsın
Evet ya eski yarışmalara bakarken bu nasıl 1. Olmamış dediğim çok tarif oluyor, KK yı çözmek zorKk kıymetini bilemedi
Olsun ben göstermek için yaptım.
Ama bu yılda yaparsam başka tavuk yemeği bilmiyorum sanacaklar
Tuzda tavuk senin üstüne yapıştı nevoşKk kıymetini bilemedi
Olsun ben göstermek için yaptım.
Ama bu yılda yaparsam başka tavuk yemeği bilmiyorum sanacaklar
Bişey dicem ya benim eşim benimle çok dalga geçiyo sizde yok mu böyle bişeyPazar eşim gündüze geçiyor Allahtan ki geçiyor O evdeyken yaparım
Onlar yokken zor kim yiyecekPazar eşim gündüze geçiyor Allahtan ki geçiyor O evdeyken yaparım
Biri yapsa bariTuzda tavuk senin üstüne yapıştı nevoş
İlk başlarda öyle oluyor. Sonraki aşamada ise sana sunum fikri flan veriyor. Çekimlere yardım ediyor falan. Ciddiyim yaniBişey dicem ya benim eşim benimle çok dalga geçiyo sizde yok mu böyle bişey
Ama çok güzel ve bilindik tarifler vardıÇok bilinmeyen bir tarif ancak o kadar oy alırEvet ya eski yarışmalara bakarken bu nasıl 1. Olmamış dediğim çok tarif oluyor, KK yı çözmek zor
Aynen öyleOnlar yokken zor kim yiyecek
Ay yok yok etmesin gülmekten ortaya nasıl bişey cıkarırız bilmemİlk başlarda öyle oluyor. Sonraki aşamada ise sana sunum fikri flan veriyor. Çekimlere yardım ediyor falan. Ciddiyim yani