- 24 Eylül 2018
- 97.202
- 292.503
İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dediA. Slm iyi mi Babası nasılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dediA. Slm iyi mi Babası nasılmış
Ne yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallahİşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dedi
Öyle canım ,AminNe yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallah
Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimiGünaydın
Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir.@Evva çok selam söyledi hepinize
Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarımOnun İçin doktora hususi gitmedim canım, ama ilgili doktoru ile konuşup sebebini öğrendim.
Onu da ekleyelim doktor listesine
Günaydınlar koçummGünaydın
Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummmGünaydın çıtır tavuklarımmmmmm
Selamınnn hellloooooohellöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Ne yapayım cukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum.ablaağğğğğğğğğğ
nabinnnnnnnn kız
Söylerim şekerciğimGnaydın berrecim paşam nasıl iyimi
Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir.
Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım
Günaydınlar koçumm
Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm
Selamınnn hellloooooo
Özledik kuzxumudaSöylerim şekerciğim
Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmisÖzledik kuzxumuda
Fırsat bulunca mutlaka gelir aklı burada kalıyor tabi.Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmis
Yok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış.Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi
Günaydınlar koçumm
Selamınnn hellloooooo
Safrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etmeYok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış.
Yumurta sevmiyorum zaten, yemem sıkıntı yok
Tüm yımırtalar senin olsun ablamSafrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etme
Her günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya.Tüm yımırtalar senin olsun ablam
İyi şükür abla okula bıraktım geldimGnaydın berrecim paşam nasıl iyimi
Günaydınlar koçumm
Selamınnn hellloooooo
Geçti demi öksürüğü paşamınİyi şükür abla okula bıraktım geldim
Keşke bende tüketebilsemHer günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya.
Geçti şükürGeçti demi öksürüğü paşamın
Geçen sordun ne yemek yedin diye düşündü kuru fasulya nohut pilav dedi atıyor resmen haspaaa
HayırdırEveeet, şehzade 1 saat kadar evvel eve döndü.
Sürekli orası temiz kaldı, burası kirlenmedi gibi imâlarda bulunuyorum. Her an evi terkedebilir
Cok yoğn bir iş günüydü kendimi eve attmNe yapayım cukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum.
Sen nasılsın?