- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
cok mu zayifladinBende keşke yesem kilo alsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok mu zayifladinBende keşke yesem kilo alsam
Yok nerde aynıyımcok mu zayifladin
Bizde öyle erken yiyoruzÇocuklar gelince yemek hazır oluyorTabi çok aç geliyorlarSaat 4 gibi son yemeğimi yediğim için acıkmam normal. Meyve falan da yemek aklıma gelmedi
Sütümü içer, rahat rahat uyurum ne güzel
Sabaha unutmuş olmaz isem, hamur yoğururum. Unutursam, ekmek yaparken aklıma gelir.
İçin rahat olsun canım
Yemeden alıyorum ya da veremiyorumkilo alsam falan deyince ben Blue_Peri () oldun sandim
ilginc ben yedigimi inkar etmiyorum 90 kilo olmusumYemeden alıyorum ya da veremiyorum
Kaç gündür eve ekmek almadım. Şehzade gelirse mecbur hamur yoğuracağım.Bizde öyle erken yiyoruzÇocuklar gelince yemek hazır oluyorTabi çok aç geliyorlar
Meyve benimde aklıma gelmiyor ya sonrada hep hasta oluyoruz
Sabah yoğur sonra yarın gece tekrar aklına gelmesin
İyi şükür
O zaman pişi yapılırKaç gündür eve ekmek almadım. Şehzade gelirse mecbur hamur yoğuracağım.
Erken yemek yemek gece mideyi rahat tutuyor. Zaten tok karına uyuyabilen biri değilim. Dediğin gibi iyi oluyor.
Benim var ama beni de rahatsız ediyorO zaman pişi yapılır
Safra yok benim rahatsız ediyor
buraya atayim da belki yapan olur yasminsay senin yaptigin daha mantikli boyle sanki alti psimiyor gibi geldi bana
ama seninki daha makul geldi bana dusununce her ikisinide denemek istiyorim yakin zamanda :))Altı pişer pişmesine, ama kızarmayabilir. Denemek lazım bu yöntemi de.
Hoşbuldum canımm
Sağ olun
Hayırlı olsunNevreste yakinda gonulde geri doner buraya dugun tarihi belli oldu
Mutlaka doktora görün canımBenim var ama beni de rahatsız ediyor
Yumurta yediğimdeki rahatsızlanmam o sebeptenmiş hatta. O yüzden gece yemem, mışıl mışıl uyurum.