- 24 Eylül 2018
- 99.904
- 297.665
- 698
İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dediA. Slm iyi miBabası nasılmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dediA. Slm iyi miBabası nasılmış
Ne yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallahİşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dedi![]()
Öyle canım ,AminNe yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallah![]()
Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimiGünaydın![]()
Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir.
Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarımOnun İçin doktora hususi gitmedim canım, ama ilgili doktoru ile konuşup sebebini öğrendim.
Onu da ekleyelim doktor listesine![]()
Günaydınlar koçummGünaydın![]()
Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummmGünaydın çıtır tavuklarımmmmmm
Selamınnn hellloooooohellöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Ne yapayımablaağğğğğğğğğğ
nabinnnnnnnn kız
Söylerim şekerciğimGnaydın berrecim paşam nasıl iyimi
Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım
Günaydınlar koçumm
Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm
Selamınnn hellloooooo![]()
Özledik kuzxumudaSöylerim şekerciğim![]()
Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmisÖzledik kuzxumuda![]()
Fırsat bulunca mutlaka gelir aklı burada kalıyor tabi.Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmis![]()
Yok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış.Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi
Günaydınlar koçumm
Safrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etmeYok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış.
Yumurta sevmiyorum zaten, yemem sıkıntı yok![]()
Tüm yımırtalar senin olsun ablamSafrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etme![]()
Her günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya.Tüm yımırtalar senin olsun ablam![]()
İyi şükür abla okula bıraktım geldimGnaydın berrecim paşam nasıl iyimi
Günaydınlar koçumm
Geçti demi öksürüğü paşamınİyi şükür abla okula bıraktım geldim![]()
Keşke bende tüketebilsemHer günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya.![]()
Geçti şükürGeçti demi öksürüğü paşamın
Geçen sordun ne yemek yedin diye düşündü kuru fasulya nohut pilav dediatıyor resmen haspaaa
HayırdırEveeet, şehzade 1 saat kadar evvel eve döndü.
Sürekli orası temiz kaldı, burası kirlenmedi gibi imâlarda bulunuyorum. Her an evi terkedebilir![]()
Cok yoğn bir iş günüydü kendimi eve attmNe yapayımcukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum.
Sen nasılsın?![]()