- 8 Haziran 2013
- 56.999
- 151.398
- 898
Hadi yap yap yapCaniniza yazık siz durun ben sizin yerinize yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yap yap yapCaniniza yazık siz durun ben sizin yerinize yaparım
Bize ne pişirdin akşamaNeyse ben konumu açayım.
1. Olamazsam size su bilem yokHadi yap yap yap
Yok canim okadarda degilÜstüme torakta ataydin böyle ölmemki resmen gömdü beni
Şaka yapıyorum canımYok canim okadarda degil
beni de geçmişsin,gözümden kaçmadıHerkes 3.konuda neşeli neşeli takılırken ben burda küçük Emrah gibi boynu bükük konu açacağım
Parti yapıyorlar da beni çağırmamışlar gibi bir his
Bi de neymiş neymiş yakmışım pastayı Elalis ben kendim yanmışım pasta ne ki
Hani bana şans getirecektin C A N O
Tüm üzgün emojileri kullandığıma emin olayım da
Nevreste bi izin vermedin kuzu cevireyim de bari son hafta 1.olayım hep senden ötürü
söylemesi ayıp benim sebom da 300 oy almıştıKendi oyumdan değil ya Elalis kızı pacanga yapmıştı 200 falandı galiba tam hatırlamıyorum ama gerçekten oylamada kimse kalmadı gibi sanki geçen paddisde 80 lerde kaldı sanırım herkes diyetemi başladı nedir
Bu hâli de harika montajla labne koy yanına tamam işte neden yapamadın sunum bi aksilik mi oldu yoksa
Labneli de cektim aslinda.
Ne güzel sen uyuyorsun ben tarif almadım unuttum yineYeni konular açılmış ben hala uyuyorum
Çok güzel bişeyBize ne pişirdin akşama
Ne güzel sen uyuyorsun ben tarif almadım unuttum yine
Eki Görüntüle 2693736
Al benim tarifi yap benim hevesim kacti
Yok ya sevmedim duzenleyince en iyi resim bu oldu o kadar resimdenYapmışsın ya işte neden konu acmadin
Buraya da attın keşke atmayip konu acsaydin guzelmis hemYok ya sevmedim duzenleyince en iyi resim bu oldu o kadar resimden
Sinir geldi artik
Bu sefer oy veren olum napimBuraya da attın keşke atmayip konu acsaydin guzelmis hem
Ne güzel sen uyuyorsun ben tarif almadım unuttum yine
Niye vaz gectin canım keşke konu acsaydin hiç ummadığın tariften belki 1. Lik gelirdi maksat burda eğlenmek birlikte olmak sunum sadece o heyecanı yaşamak tabiki üzüldüm senin için modunun düştüğüne sağlık olsunBu sefer oy veren olum napim
Yemin ediyorum yazık etmişsin tarifineEki Görüntüle 2693736
Al benim tarifi yap benim hevesim kacti