• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Bugun tarifimi yapicam insallah kocam evden
Gitmeden bugun yapma dedi :işsiz: yapicam sevkimi kirma dedim ama kirildi biraz:KK64:
Şevki diyince aklıma müge deki Şevki bey geldi keşke bizimkiler de o kadar narin olsa o.O

Labneli pizzami sunum yapamadim, oynamiom ben bu sefer:cry:
IMG_20200920_173237764.jpg

Herkes 3.konuda neşeli neşeli takılırken ben burda küçük Emrah gibi boynu bükük konu açacağım :KK42:

Parti yapıyorlar da beni çağırmamışlar gibi bir his:cry:

Bi de neymiş neymiş yakmışım pastayı Elalis Elalis ben kendim yanmışım pasta ne ki :mad:
Hani bana şans getirecektin C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. :KK61:

Tüm üzgün emojileri kullandığıma emin olayım da :KK53:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bi izin vermedin kuzu cevireyim de bari son hafta 1.olayım hep senden ötürü :KK57:

Herkes 3.konuda neşeli neşeli takılırken ben burda küçük Emrah gibi boynu bükük konu açacağım :KK42:

Parti yapıyorlar da beni çağırmamışlar gibi bir his:cry:

Bi de neymiş neymiş yakmışım pastayı Elalis Elalis ben kendim yanmışım pasta ne ki :mad:
Hani bana şans getirecektin C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. :KK61:

Tüm üzgün emojileri kullandığıma emin olayım da :KK53:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bi izin vermedin kuzu cevireyim de bari son hafta 1.olayım hep senden ötürü :KK57:
O kuzuyu kim yiyecek masraf olmasın😂

2 saattir 3. De sizi bekliyorum siz tasindinizmi binyeri özde durun madem geldiniz benide çağırın.simdiee ben size küstüm ognamiyom bane baneeeee:KK14:
İyi oy aldın ve hala geliyor daha ne istiyorsun🤦‍♀️😂

Back