• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Bence atmalısın o kadar emek vermişsiniz görsel gayet güzel inan ki senin beklediğin gibi olmadı diye kötü olduğunu düşünüyorsun bence yoksa gayet başarılı görsel çok zengin zaten pizza olduğu için her şekilde 🤗🤗👍 S Sabr-Sukur-Dua

Niye vaz gectin canım keşke konu acsaydin hiç ummadığın tariften belki 1. Lik gelirdi maksat burda eğlenmek birlikte olmak sunum sadece o heyecanı yaşamak tabiki üzüldüm senin için modunun düştüğüne sağlık olsun
Oyle canim, zaten hep o yuzden katiliyorum. 3 yer degistirdim cekcem die yinede olmayinca heves gitti 😕
Yemin ediyorum yazık etmişsin tarifine :KK12:
😖
Sağlık olsun tabi ama çok güzel yapmışsın emek vermişsin ne oy alırdı ama :KK43:
Kirkta yilda ilk konu acanlardan oluyum dedim 😤
Bence atmalısın o kadar emek vermişsiniz görsel gayet güzel inan ki senin beklediğin gibi olmadı diye kötü olduğunu düşünüyorsun bence yoksa gayet başarılı görsel çok zengin zaten pizza olduğu için her şekilde 🤗🤗👍 S Sabr-Sukur-Dua
Aynen ondan olabilir. Pizzayi benim gordugum gozle gormedi telin kamerasi😂 halbuki nasi begenmistim
Bence konunu açmalısın :)
Resimleri bida gozden gecirim bakim, bi tane dogru duzgun gorursem acim cok israr ettiniz :silah:

Oyle canim, zaten hep o yuzden katiliyorum. 3 yer degistirdim cekcem die yinede olmayinca heves gitti 😕

😖

Aynen ondan olabilir. Pizzayi benim gordugum gozle gormedi telin kamerasi😂 halbuki nasi begenmistim

Resimleri bida gozden gecirim bakim, bi tane dogru duzgun gorursem acim cok israr ettiniz :silah:
Hadi aç. Bekliyoruz :KK60:

😖

Hadi bekliyoruz yazık etme emeğine :KK9::KK9:

O bana da çok oluyor hayal ettiğim gibi sunum yapamıyorum ya da hayal ettiğim gibi çıkmıyor kamerada çekip bakınca S Sabr-Sukur-Dua yine de sen bilirsin tabiki bende bu hali de gayet güzel 🤗🌸🌸

Bune hız beybiler maşallah 😂
Valla böyle bi tükenmişlik sendromu mu desem hevessizlik mi desem minnoş kalbim üzgün o yüzden bi an önce yapıp koydum çekildim kenara:110: bunu da beğenmezler ama olsun :KK42:

Valla böyle bi tükenmişlik sendromu mu desem hevessizlik mi desem minnoş kalbim üzgün o yüzden bi an önce yapıp koydum çekildim kenara:110: bunu da beğenmezler ama olsun :KK42:
Anam sende iyi oy almışın ben ozaman hayata küseyim 15 oyumla :mad::mad::mad:

Back