- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sağlık olsun tabi ama çok güzel yapmışsın emek vermişsin ne oy alırdı amaBu sefer oy veren olum napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun tabi ama çok güzel yapmışsın emek vermişsin ne oy alırdı amaBu sefer oy veren olum napim
Bence konunu açmalısın :)Eki Görüntüle 2693736
Al benim tarifi yap benim hevesim kacti
Sagol canim yok cekilme sen bendende iddalisin bak yarismaya ben sonlardayim sürünüyorumDahliadivin nettin sen gııı ilk tarifte yarışmadan çekilesim geldi sen ne ettin öyleeeee ellerine.saglik
Oyle canim, zaten hep o yuzden katiliyorum. 3 yer degistirdim cekcem die yinede olmayinca heves gittiNiye vaz gectin canım keşke konu acsaydin hiç ummadığın tariften belki 1. Lik gelirdi maksat burda eğlenmek birlikte olmak sunum sadece o heyecanı yaşamak tabiki üzüldüm senin için modunun düştüğüne sağlık olsun
Yemin ediyorum yazık etmişsin tarifine
Kirkta yilda ilk konu acanlardan oluyum dedimSağlık olsun tabi ama çok güzel yapmışsın emek vermişsin ne oy alırdı ama
Aynen ondan olabilir. Pizzayi benim gordugum gozle gormedi telin kamerasi halbuki nasi begenmistimBence atmalısın o kadar emek vermişsiniz görsel gayet güzel inan ki senin beklediğin gibi olmadı diye kötü olduğunu düşünüyorsun bence yoksa gayet başarılı görsel çok zengin zaten pizza olduğu için her şekilde S Sabr-Sukur-Dua
Resimleri bida gozden gecirim bakim, bi tane dogru duzgun gorursem acim cok israr ettinizBence konunu açmalısın :)
Hadi aç. BekliyoruzOyle canim, zaten hep o yuzden katiliyorum. 3 yer degistirdim cekcem die yinede olmayinca heves gitti
Kirkta yilda ilk konu acanlardan oluyum dedim
Aynen ondan olabilir. Pizzayi benim gordugum gozle gormedi telin kamerasi halbuki nasi begenmistim
Resimleri bida gozden gecirim bakim, bi tane dogru duzgun gorursem acim cok israr ettiniz
Hadi bekliyoruz yazık etme emeğineOyle canim, zaten hep o yuzden katiliyorum. 3 yer degistirdim cekcem die yinede olmayinca heves gitti
Kirkta yilda ilk konu acanlardan oluyum dedim
Aynen ondan olabilir. Pizzayi benim gordugum gozle gormedi telin kamerasi halbuki nasi begenmistim
Resimleri bida gozden gecirim bakim, bi tane dogru duzgun gorursem acim cok israr ettiniz
Haydin accık hareketlenelim
Sen ne pişirdiydinkiBen kaç oy aldım bakamıyorumda
Oldu canım hadi baySen ne pişirdiydinki
Bune hız beybiler maşallahAçtım gitti beee bu defa hiç umursamiycam bi de böyle deneyelim hemen hızlıca yapıp hızlıca da çektim
Ama valla hatırlamıyorum hiç kimseninkiniOldu canım hadi bay
Öyle olsunAma valla hatırlamıyorum hiç kimseninkini
Valla böyle bi tükenmişlik sendromu mu desem hevessizlik mi desem minnoş kalbim üzgün o yüzden bi an önce yapıp koydum çekildim kenara bunu da beğenmezler ama olsunBune hız beybiler maşallah
Anam sende iyi oy almışın ben ozaman hayata küseyim 15 oyumlaValla böyle bi tükenmişlik sendromu mu desem hevessizlik mi desem minnoş kalbim üzgün o yüzden bi an önce yapıp koydum çekildim kenara bunu da beğenmezler ama olsun
Eyy Pınar görüyor musun neler yaptın bize teselli için hediye yollamalıAnam sende iyi oy almışın ben ozaman hayata küseyim 15 oyumla