- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bugun herkese küsüyorsun olmuyor ki böyle2 saattir 3. De sizi bekliyorum siz tasindinizmi binyeri özde durun madem geldiniz benide çağırın.simdiee ben size küstüm ognamiyom bane baneeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun herkese küsüyorsun olmuyor ki böyle2 saattir 3. De sizi bekliyorum siz tasindinizmi binyeri özde durun madem geldiniz benide çağırın.simdiee ben size küstüm ognamiyom bane baneeeee
Biz ne oylar gördük bu neki kıçı kırık sigara böreginden 80 oy aldım kk da nufusmu azaldı nedirİyi oy aldın ve hala geliyor daha ne istiyorsun
Havanı yesinlerBiz ne oylar gördük bu neki kıçı kırık sigara böreginden 80 oy aldım kk da nufusmu azaldı nedir
Ama ben 3 de yaziyom biride kulağımdan tutup getirmiyor hergun hergun mekan degisiyorlar neydim kusmimdeBugun herkese küsüyorsun olmuyor ki böyle
Burasida sakindi takip ediyorum yoksa cagirirdimAma ben 3 de yaziyom biride kulağımdan tutup getirmiyor hergun hergun mekan degisiyorlar neydim kusmimde
Kendi oyumdan değil ya Elalis kızı pacanga yapmıştı 200 falandı galiba tam hatırlamıyorum ama gerçekten oylamada kimse kalmadı gibi sanki geçen paddisde 80 lerde kaldı sanırım herkes diyetemi başladı nedirHavanı yesinler
evet bu sefer oylama gzuel olduOylama çok çekişmeli
Yo bende bakip cikiyorum misafirim gelcek tarifimi yaptim bugun isim coktuBurda olduğunuzu bilsem gelmemmi iki saattir kimse yokmu diyom pazar zaarr ondan diyom
Maşallah bu ne hamaratlik benim daha yorgunlugum.cikmadiYo bende bakip cikiyorum misafirim gelcek tarifimi yaptim bugun isim coktu
O da doğru. Kaderime razı olciiim o zaman kv ye selamlar efendimO kuzuyu kim yiyecek masraf olmasın
Benim daha tarifim bile yokMaşallah bu ne hamaratlik benim daha yorgunlugum.cikmadi
Sen daha yenisin ondan aliskin degil bünyenMaşallah bu ne hamaratlik benim daha yorgunlugum.cikmadi
Üstüme torakta ataydin böyle ölmemki resmen gömdü beniSen daha yenisin ondan aliskin degil bünyen
Belki bu sefer olur. Umudunu kaybetme canımHerkes 3.konuda neşeli neşeli takılırken ben burda küçük Emrah gibi boynu bükük konu açacağım
Parti yapıyorlar da beni çağırmamışlar gibi bir his
Bi de neymiş neymiş yakmışım pastayı Elalis ben kendim yanmışım pasta ne ki
Hani bana şans getirecektin C A N O
Tüm üzgün emojileri kullandığıma emin olayım da
Nevreste bi izin vermedin kuzu cevireyim de bari son hafta 1.olayım hep senden ötürü
Maşallah 5 dk boş durmayin çalışınNeyse ben konumu açayım.
Sagol canım. Gerçekten de hiç boş vaktim yokMaşallah 5 dk boş durmayin çalışın
Caniniza yazık siz durun ben sizin yerinize yaparımSagol canım. Gerçekten de hiç boş vaktim yok