Senin kalbin yanaklar olmadan da poncikKalbim ondan ponçik
Senin kalbin yanaklar olmadan da poncik
Kimin taviğina kişt dedi acaba@Blue_Perii me naptınız
Şevki diyince aklıma müge deki Şevki bey geldi keşke bizimkiler de o kadar narin olsaBugun tarifimi yapicam insallah kocam evden
Gitmeden bugun yapma dediyapicam sevkimi kirma dedim ama kirildi biraz
Ben fransiz kaldim tanimiyorum sevki beyiŞevki diyince aklıma müge deki Şevki bey geldi keşke bizimkiler de o kadar narin olsa
Bu hâli de harika montajla labne koy yanına tamam işte
Neden
O kuzuyu kim yiyecek masraf olmasınHerkes 3.konuda neşeli neşeli takılırken ben burda küçük Emrah gibi boynu bükük konu açacağım
Parti yapıyorlar da beni çağırmamışlar gibi bir his
Bi de neymiş neymiş yakmışım pastayıElalis ben kendim yanmışım pasta ne ki
Hani bana şans getirecektinC A N O
Tüm üzgün emojileri kullandığıma emin olayım da
Nevreste bi izin vermedin kuzu cevireyim de bari son hafta 1.olayım hep senden ötürü
Oylama çok çekişmeliOylamaya bakmaktan kimse buraya gelmiyorolsun ben konumu actim simdi butun hafta rahat rahat oturabilirim
Burda olduğunuzu bilsem gelmemmi iki saattir kimse yokmu diyom pazar zaarr ondan diyomOylamaya bakmaktan kimse buraya gelmiyorolsun ben konumu actim simdi butun hafta rahat rahat oturabilirim
İyi oy aldın ve hala geliyor daha ne istiyorsun2 saattir 3. De sizi bekliyorum siz tasindinizmi binyeri özde durun madem geldiniz benide çağırın.simdiee ben size küstüm ognamiyom bane baneeeee
Ben kvdeyim çok yazamıyorum.Ama gözüm oylamadaBurda olduğunuzu bilsem gelmemmi iki saattir kimse yokmu diyom pazar zaarr ondan diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?