- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok birazdan başkar diye biliyorum 12 de açılırsa WunderLost ve Gulumse24 dayanmaya bilirGenelde 12 de basliyor diye biliyorum:))))
Sen herkes adına nöbet tut
Hem bensiz dedi kodu yapın hem beni bekçi tutunSen herkes adına nöbet tut
Kapat öyle tak daha çabuk alır o sırada uyuyabilirsinAyy şarja bırakayım madem 12de başlayacaksa
Biz ne yaparsak açıkta,gizli işimiz yokHem bensiz dedi kodu yapın hem beni bekçi tutun
Uzatma kablosu al gelAyy şarja bırakayım madem 12de başlayacaksa
Bi kere ben çok geç uyuyangillerdenim zatenKapat öyle tak daha çabuk alır o sırada uyuyabilirsin
MantıklıUzatma kablosu al gel
Bir şey ikram ederse içmeBi kere ben çok geç uyuyangillerdenim zaten
Mantık denince JennaMantıklı
Evet bundan ,verelim işi görülsün
Aynen anca kurtarır sabaağaaaa kadar burdayığEvet bundan ,verelim işi görülsün
Yaa ben firatı çok severim biliyor musun bu resim baskılı tişörtüm var benim, küçük oyuncağı var, karikatür dergileri var fıtı fıtı fıtı
Bende çok severim tatliş kelYaa ben firatı çok severim biliyor musun bu resim baskılı tişörtüm var benim, küçük oyuncağı var, karikatür dergileri var fıtı fıtı fıtı
Tabi ki tatlım...sen dersleri uzaktan halledebiliyor musunOoo Allah kolaylık versin okurken yoruldum ben o zaman bizi izlemeye gel arada özletme kendini
Ben 1 leri verdikleri için kısmetse yüzyüze başlıyorum bakalımTabi ki tatlım...sen dersleri uzaktan halledebiliyor musun