Yarın bitiyor:)Oylama devam ediyormuydu
Diğer 1.olamayacağımız maç diyorsun yaniCanım bu sözler ağlatacak beni yapmadiğer maçımız 1 ekimde
Belli olmaz canımDiğer 1.olamayacağımız maç diyorsun yani
Senin istediğin benim için bir emirdir Sultanım en klasik ben olcam sözTamam bekliyorum
Senden bir isteğim var:)Orjinal olma klasik ol
Hadi inşaallahSenin istediğin benim için bir emirdir Sultanım en klasik ben olcam söz
Ben klasikçiyimHadi inşaallah
Olmaaaaaz olmaaaaz demeee hiç olmaaaz olmaaaaz sevgilimmmm zamaaann neleeeer gösteriiiiirrr belli olmaaaaaz sevgiliiiimmmmBelli olmaz canım
Evet öylesinBen klasikçiyim
Ben de sıradışıcıyım memnun oldumBen klasikçiyim
Bazen tutuyorBen de sıradışıcıyım memnun oldum
İpucuEn sevdiğim
Evet canım doğrudur. 12 ve 8. Sınıf öğretmenleri bütün hafta okulda.Öğretmenlee okula gitmek zorundaymış... Haftanın 2gnü
Nevrestecim temiz bir bezin arasına koyup ütüyü üzerine gezdirince pudra şekeri oluyor.Olur sadece toz şeker biraz kıtır yapıyor. İyice yoğurmak lazım:)
Süper bir bilgi ablacım teşekkürlerNevrestecim temiz bir bezin arasına koyup ütüyü üzerine gezdirince pudra şekeri oluyor.
Nevrestecim temiz bir bezin arasına koyup ütüyü üzerine gezdirince pudra şekeri oluyor.
Allah kolaylık versin ablacımEvet canım doğrudur. 12 ve 8. Sınıf öğretmenleri bütün hafta okulda.
Kendimden biliyorum.okul dışındaki zamanlarda da online bilgisayarın önünde...
Emin misin?
Katılıyorum abla un kurabiyesi çok daha güzel oluyorNişasta değil sadece un koyunca çok dağılıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?