- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bugün islerim vardi biraz canimTşk ederim nerelerdesin bugün göremedim seni çiçemmmmm
Var oda elden sonuçtaKapıda ödeme var mı?
Benimde ölçüm yok canım :)Ama yaklaşık 20-25 dk yoğururum:)Tamam kaptanim sonra diger malzemeri katip en son mu un
Seneler once bir tarif yapmistim bazi malzemelerini kafama gore koymustum cok leezzetli ve dagilmamisti not almistim ama kaybettim yaklasik 13 14 yil once
Yada acemi sansi
Ben robotta tozsekeri cekiyorum ayni pudra sekeri gibi oluyo istedigim gibide oluyo deneyebilirsinTamam kaptanim sonra diger malzemeri katip en son mu un
Seneler once bir tarif yapmistim bazi malzemelerini kafama gore koymustum cok leezzetli ve dagilmamisti not almistim ama kaybettim yaklasik 13 14 yil once
Yada acemi sansi
Yap gel konuşalımHepinize tesekkurler yapmaya gidiyorum foto atarim
Sen kurabiyeyi yarın sabah yap çocukları bahçeye sal sende kurtul bizdeTamam kaptanim sonra diger malzemeri katip en son mu un
Yada acemi sansi
Sonucu merak ediyorumYap gel konuşalım
Ya onu bende yapıyorum ama orjinal pudra şekerinde nişasta var o denge sağlanmıyor:)Ben robotta tozsekeri cekiyorum ayni pudra sekeri gibi oluyo istedigim gibide oluyo deneyebilirsin
OkeeyyyyYap gel konuşalım
Ah ah bahcede yeseler kizima tabaga koyup balkona cikariyorum kosa kosa koltuga gidip oturuyorSen kurabiyeyi yarın sabah yap çocukları bahçeye sal sende kurtul bizde
1.ysen birincisin değilsen hiçbir şeysin(masterchef izlediğim belli olsun) önümüzdeki maçlara bakacağız ne zaman başlıyor diğeri
Azcik nişasta kat sendeYa onu bende yapıyorum ama orjinal pudra şekerinde nişasta var o denge sağlanmıyor:)
İçine kullandığı yağ falan çok önemli :)Sonucu merak ediyorum
1 Ekim canım1.ysen birincisin değilsen hiçbir şeysin(masterchef izlediğim belli olsun) önümüzdeki maçlara bakacağız ne zaman başlıyor diğeri
Orası öyle tabi ama farklı oluyor:)Azcik nişasta kat sende
Bazen evde olmuyabiliyo pudra şekeri bende hemen cekiyorum
Canım bu sözler ağlatacak beni yapma1.ysen birincisin değilsen hiçbir şeysin(masterchef izlediğim belli olsun) önümüzdeki maçlara bakacağız ne zaman başlıyor diğeri
Tamam 1 Ekimden sonra dönüşüm muhteşem olacak bu sefer tutturcam bekle beni kk1 Ekim canım
Tamam bekliyorumTamam 1 Ekimden sonra dönüşüm muhteşem olacak bu sefer tutturcam bekle beni kk
Oylama devam ediyormuyduSon 7 oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?