- 21 Ocak 2018
- 8.359
- 20.628
- 348
- 32
Evet gordum ama neden saydiriyor onu hic anlamadimHatırlat unutmayalımBak @kukrim27 2 aydır bize gün saydırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gordum ama neden saydiriyor onu hic anlamadimHatırlat unutmayalımBak @kukrim27 2 aydır bize gün saydırıyor
Unutmayalım diye hatırlatma yapıyor:)Evet gordum ama neden saydiriyor onu hic anlamadim
sen bir ipucu daha verirsin bizeKurabiye 1 yıl olmadı
Aklında neler var:)sen bir ipucu daha verirsin bize
Tamamda hatirlayinca ne yapicaksiniz onu anlamiyorum sadece kutlamaniz icinmi yaniUnutmayalım diye hatırlatma yapıyor:)
Aklimda is guc var acikcasi kolay tarif veriyosun o yuzden makarna olabilir gibime gelmisti :)Aklında neler var:)
Eğleniyoruz sadece:)Tamamda hatirlayinca ne yapicaksiniz onu anlamiyorum sadece kutlamaniz icinmi yani
Makarna cepte başkaAklimda is guc var acikcasi kolay tarif veriyosun o yuzden makarna olabilir gibime gelmisti :)
Aman sende ne ciddiye aldin safmisim deseneEğleniyoruz sadece:)
Labne in yakisacagi ve basit tarif tavuk yemekleri ve kekler olurMakarna cepte başka
Ablaaaaa duzenlemissin yirim gi seniiii1 Ekim
Makarna cepte başka
Yoğsam mağarnamı yapıcazMakarna cepte başka
Gel seni sıkayım ne kadar cıkar ki sendenGidemde HAbibte ye sataşam belki gelir arabayla 2 tur atarız kendisi ekşi niyetine kendini sıkmadıysa
Hay ben bu sisteme yeminle çıldırdıme eyli ala ulalı amburleyli ap up
Ay ben kaçırmışım kurabiye konusunda püf nokta mı veriliyordu bana da söyleyin. Elmalı kurabiye hamuru yaptım geçen içinde margarin sıvı yağ yoğurt yumurta un vardı gayet kıyır kıyır oldu ama klasik un kurabiyesi yumuşacık olandan yapmak istiyorum o olmuyor nişasta ve un dengesiyle mi alakalı oHer türlü severim ama un daha çok dağılıyor:)
Nişasta fazla olunca kurabiye ağızda dağılır ama ele alınca dağılmaz:)
böcegim dersle ilgilendim sonra kışlık lübye ayıkladım donduruxuya koydum evi sil süpür derken bittim gelemedim özledin mi beni yavrumHAbibte çiçeğim neredesin
C A N O bana kesme makarna gönderecek benim işim kolay haşlar önünüze koyarım siz düşününYoğsam mağarnamı yapıcaz
Yoğurt yumuşak yapıyor canım:)Ay ben kaçırmışım kurabiye konusunda püf nokta mı veriliyordu bana da söyleyin. Elmalı kurabiye hamuru yaptım geçen içinde margarin sıvı yağ yoğurt yumurta un vardı gayet kıyır kıyır oldu ama klasik un kurabiyesi yumuşacık olandan yapmak istiyorum o olmuyor nişasta ve un dengesiyle mi alakalı o