• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Tamam kaptanim sonra diger malzemeri katip en son mu un

Seneler once bir tarif yapmistim bazi malzemelerini kafama gore koymustum cok leezzetli ve dagilmamisti not almistim ama kaybettim yaklasik 13 14 yil once
Yada acemi sansi 😅😅
Benimde ölçüm yok canım :)Ama yaklaşık 20-25 dk yoğururum:)

Seneler once bir tarif yapmistim bazi malzemelerini kafama gore koymustum cok leezzetli ve dagilmamisti not almistim ama kaybettim yaklasik 13 14 yil once
Yada acemi sansi 😅😅
Ben robotta tozsekeri cekiyorum ayni pudra sekeri gibi oluyo istedigim gibide oluyo deneyebilirsin

Yada acemi sansi 😅😅
Sen kurabiyeyi yarın sabah yap çocukları bahçeye sal sende kurtul bizde :rolleyes: :rolleyes:

Ben robotta tozsekeri cekiyorum ayni pudra sekeri gibi oluyo istedigim gibide oluyo deneyebilirsin
Ya onu bende yapıyorum ama orjinal pudra şekerinde nişasta var o denge sağlanmıyor:)

1.ysen birincisin değilsen hiçbir şeysin(masterchef izlediğim belli olsun) önümüzdeki maçlara bakacağız ne zaman başlıyor diğeri :işsiz:
Canım bu sözler ağlatacak beni yapma :cry: diğer maçımız 1 ekimde 😂

Back