Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her türlü severim ama un daha çok dağılıyor:)Katılıyorum abla un kurabiyesi çok daha güzel oluyor
Kurabiye dediğin dağılıcak zaten en sevdiğim kıyır kıyır ve tuzlu kurabiyelerHer türlü severim ama un daha çok dağılıyor:)
Nişasta fazla olunca kurabiye ağızda dağılır ama ele alınca dağılmaz:)
Eminim neden emin olmayayim :) sen ver kandir beni kafa yorayimEmin misin?
1 EkimAcaba kategori kurabiyemiiii nevooim buralar bugün kurabiye koktu der susarım
Teşekkür ederim Nevrestem. İlk hafta zor geçti. Bu hafta program oturdu daha kolay geliyor artık...Allah kolaylık versin ablacım
Şimdi efenim yeniyor onu biliyoruzEminim neden emin olmayayim :) sen ver kandir beni kafa yorayim
Ekim ayında mı doğum günün:)Bu ay kimlerin dogum gunu var kimler terazi burcu :) bende bu ay yeni bir yas aliyorum hediye almak guzelde yas almak degil
Bizde zorlanıyoruz ablamTeşekkür ederim Nevrestem. İlk hafta zor geçti. Bu hafta program oturdu daha kolay geliyor artık...
Amaniiiiin abla ben alıntıyı duzenliyim sende bunu gözünü seveyimYarın 1 Ekim mi
Hmm ozaman kurabiye degildir simdilik bunu cikardim :))Şimdi efenim yeniyor onu biliyoruz
Çok yapmadık bir kaç defa yapıldı:)
Labneye çok yakışıyorBu kafa karıştırıcı kısımLabneli olmayan ne var
Evet 18 ekimde ben :))
Süper bir bilgi ablacım teşekkürler
Kurabiye 1 yıl olmadıHmm ozaman kurabiye degildir simdilik bunu cikardim :))
Doğru kuzum...Aileler daha da zorlanıyor eminim...Bizde zorlanıyoruz ablam
3 çocuk olunca telefon sıkıntısı yaşıyoruz:)Eşim işe başlayınca zorlanacağız:)Doğru kuzum...Aileler daha da zorlanıyor eminim...