- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Baktim da siz daha deneyimlisiniz diye yazdim konu mu acsam acabaKız buraya yazana kadar internetten baksana istediğin gibi bir tarif bulursun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktim da siz daha deneyimlisiniz diye yazdim konu mu acsam acabaKız buraya yazana kadar internetten baksana istediğin gibi bir tarif bulursun canım
Abla yaaaa dalga gecmeYok azaltma boğulmasınlar
Sadece un koyma :)
Al üstü kalsınTopigin cami kirildi çık parasını çabuk
Un kurabiyesinde pudra şekeri ve nişasta olduğu için dağılıyor bildiklerimi unutturma banaOrtalığa dökülmesin diyorUn kurabiyesi çok dökülür
Katılıyorum. Deneyen, tecrübe eden birisinden duymak daha tatmin edici oluyor bence ☺Baktim da siz daha deneyimlisiniz diye yazdim konu mu acsam acaba
Ama öyle nişasta çok olursa çocuklar yemekte zorlanır:)Abla yaaaa dalga gecme
Bununla cam fabrikası açılırAl üstü kalsın
Biz un kurabiyesine nişasta koymayız:)Un kurabiyesinde pudra şekeri ve nişasta olduğu için dağılıyor bildiklerimi unutturma bana
Iban verecektimAl üstü kalsın
Yani unda katayim oyle miAma öyle nişasta çok olursa çocuklar yemekte zorlanır:)
Benim kafam karıştıBiz un kurabiyesine nişasta koymayız:)
Şimdiye ben pişmeye koymuştum konu açmak daha zor gelir banaBaktim da siz daha deneyimlisiniz diye yazdim konu mu acsam acaba
Evet canım:)Yani unda katayim oyle mi
Bende havale efete yok keş varIban verecektim
Bizim meşhurdur canım ama aslı vita yağ ile yapılır:)Benim kafam karıştı
O yüzden diyorum üstüylen ciklet alırsın kendineBununla cam fabrikası açılır
Valla ilk defa duydum ben mantar kurabiyeyi tamamen nişastayla yapıyorumBiz un kurabiyesine nişasta koymayız:)
Kapıda ödeme var mı?Bende havale efete yok keş var
Tamam kaptanim sonra diger malzemeri katip en son mu unEvet canım:)
Önce şeker ile yağı karıştır ama bayağı karışması lazım:)
Ya olur ama kadın dökülmesin dedi ondan sadece un koyma dedimValla ilk defa duydum ben mantar kurabiyeyi tamamen nişastayla yapıyorum