- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.585
- 898
Çok şükür canım. Biraz olsun iyi olmana sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksınAmin canım,inşallah Ağrı eşiğim yükseldi sanırım,dayanilamayacak kadar ağrı yok çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım. Biraz olsun iyi olmana sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksınAmin canım,inşallah Ağrı eşiğim yükseldi sanırım,dayanilamayacak kadar ağrı yok çok şükür
Şimdi küçükler ondan öyle geliyor.5-6sene sonra iyi ki diyeceksin27 de 3 çocuk vardı keşke daha fazla Aralık biraksaydim diyorum
Sonucu aldın mıAmin canım,inşallah Ağrı eşiğim yükseldi sanırım,dayanilamayacak kadar ağrı yok çok şükür
Aslında aliyorum ama gece çok uyanıyorum ablacım deliksiz uyumuyorum ondan ola bilir bilmiyorumGeçmiş olsun canim ,uykunu tam alamıyor musun acaba?ondan da olabilir
Herkes abla diyor bende diyorum yaşını bilmiyorumkisen bizim çıtır cennamıza abla mı diyorsun
Benim genelde 11/7 oluyor simdiye kadar yüksek tansiyon dış gebelik amaliyatimda görmüştüm 22 ye çıkmıştıtansiyonunu ölçtün mü canım? son zamanlarda farkettim ben de,ağrı kesiciyle geçmeyen başağrısı yüksek tansiyondan olabiliyor.
çok geçmiş olsun
Benimle yaşıt sayılır1 yaş büyük:) Elalis 2 yaş büyük ona abla diyebilirsinHerkes abla diyor bende diyorum yaşını bilmiyorumki
Giderken ne götürsem kârdır diyon ablaYapsana ne diyecen tutma kendini relax ol
Sigara böreği rekorumu kırmak üzereyim
Kırmızı sana çok yakışacakSigara böreği rekorumu kırmak üzereyim
Benden 6 yaş büyükmüş eloşun tipe baksana o.bana abla desinBenimle yaşıt sayılır1 yaş büyük:) Elalis 2 yaş büyük ona abla diyebilirsin
Hadi ins AllahKırmızı sana çok yakışacak
Aynen ya o çok çıtırBenden 6 yaş büyükmüş eloşun tipe baksana o.bana abla desin
Evetttttttt ben onu öyle hayal ediyorum zatınAynen ya o çok çıtır
Hangi tip profil mi
Giderken ne götürsem kârdır diyon abla
Benzemesin diye mısır bile kullanmadım içine koydum hepicigini olsun canım sen gül yazınca direk benim Gül geldi aklımaAyol sende gül olduğu bile kalmamış aklımda sen yazmasan. Ne olacak canım bi yarışmada yarımız gül koymuştuk hatırlasana mecbur yani bi yerde ortak şeyler olacak
İnşallah öyle olur nasılsınızŞimdi küçükler ondan öyle geliyor.5-6sene sonra iyi ki diyeceksin
Amin canım,inşallah Ağrı eşiğim yükseldi sanırım,dayanilamayacak kadar ağrı yok çok şükür
Geçmiş olsunAmin canım,inşallah Ağrı eşiğim yükseldi sanırım,dayanilamayacak kadar ağrı yok çok şükür