• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım.😍Tembel tenekeler ,yoklamayı kaçırıyorlar :KK48: Ben gayet iyiyim şampiyon,sen nasılsın?:sampiyon:
Çok şükür iyiyim ablacım bu aralar baş ağrım var sabahları ağrıyla uyanıyorum nedense dün 2 tane ağrı kesici içtim sabah akşam geciyor ama yine başlıyor uyuşuk gibi dolaniyorum evin içinde.

Çok şükür iyiyim ablacım bu aralar baş ağrım var sabahları ağrıyla uyanıyorum nedense dün 2 tane ağrı kesici içtim sabah akşam geciyor ama yine başlıyor uyuşuk gibi dolaniyorum evin içinde.
Geçmiş olsun canim ,uykunu tam alamıyor musun acaba?ondan da olabilir

:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: Abla habibi erkeklere denir habibte diyeceksin:KK53:

Hahaahhahaa olsun ya gazozcu değilmisin habibtecimm :KK200: :KK200: :KK200: :KK60:

doğum günün kutlu olsun,grubumuzun en en ennnnn çıtırı 💥
iyi ki doğdun,iyi ki bizimlesin 😇

Çok teşekkürler elasisim sağol,ne güzel sözler öyle çok mutlu oldum sizlerde iyiki varsınız hepinizi kocaman seviyorum :KK60::KK200::KK200:

sen bizim çıtır cennamıza abla mı diyorsun :KK57:

tansiyonunu ölçtün mü canım? son zamanlarda farkettim ben de,ağrı kesiciyle geçmeyen başağrısı yüksek tansiyondan olabiliyor.
çok geçmiş olsun 😘

süsleme benzemesin diye çok uğraştım ama gülsuz yapamazdim :eek:
Ayol sende gül olduğu bile kalmamış aklımda sen yazmasan. Ne olacak canım bi yarışmada yarımız gül koymuştuk hatırlasana mecbur yani bi yerde ortak şeyler olacak :KK53:

Back