- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahgünaydın herkese güzel bir hafta olsun inşallah
Maşallah ona,çok şükür sonuçlar çıktı,gostermeye gittim,doktor yoktu. Ameliyatta dese su an olmayacağım için abimin tanıdığı bir doktora yolladık sonuçları. Ne derse ona göre bir plan yapacagimÇok şükür iyi şimdi
Sen nasılsın?
Sonuçların yarın mı çıkıyor?
29 Eylül'de bitecekOylama bu akşam son değil mi?
Canimmmmm nasilsinHemsocan E Elif_Eylul
İyiyimnl şükür canım,sen nasılsın? Beğeni yapınca fark ettim evet,çıkmadan bir selam vereyim dedim :)Canimmmmm nasilsin
Pro olmak boylebisey hemende gore cagir gerci begeni yapmistim belki ondandir
İncirler bitti yani benim için gitmiyorum artik oglanla babasi gidiyo cunku asiri yoruldum ev cocuk tarla derken zaten az kaldi simdi temizlik yapicam bu hafta boya aldim anca yavaştan yaparim artikİyiyimnl şükür canım,sen nasılsın? Beğeni yapınca fark ettim evet,çıkmadan bir selam vereyim dedim :)
İyi hadi,daha az yorulursun tamamdır,belli olsun yazarım mutlaka,kolay gelsin sana görüşürüz yineİncirler bitti yani benim için gitmiyorum artik oglanla babasi gidiyo cunku asiri yoruldum ev cocuk tarla derken zaten az kaldi simdi temizlik yapicam bu hafta boya aldim anca yavaştan yaparim artik
Sen iyimisin sonuçların cikinca etiketle bazen gormeyebilirim Rabbim guzel sonuçlar nasip etsin inşallah canim
Hayırlısı olsun canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın.Maşallah ona,çok şükür sonuçlar çıktı,gostermeye gittim,doktor yoktu. Ameliyatta dese su an olmayacağım için abimin tanıdığı bir doktora yolladık sonuçları. Ne derse ona göre bir plan yapacagim
Çok tşk ederimmmmm Bal0ncuk minikim
Amin canım,inşallah Ağrı eşiğim yükseldi sanırım,dayanilamayacak kadar ağrı yok çok şükürHayırlısı olsun canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın.
Yine agrın oluyor mu?
GünaydınGunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
Günaydın ablacım nasılsın ögleciler gelmedi dahaGünaydın
Günaydın canım.Tembel tenekeler ,yoklamayı kaçırıyorlar Ben gayet iyiyim şampiyon,sen nasılsın?Günaydın ablacım nasılsın ögleciler gelmedi daha