• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Çok şükür iyi şimdi 🙂
Sen nasılsın?
Sonuçların yarın mı çıkıyor?
Maşallah ona,çok şükür 🥰 sonuçlar çıktı,gostermeye gittim,doktor yoktu. Ameliyatta dese su an olmayacağım için abimin tanıdığı bir doktora yolladık sonuçları. Ne derse ona göre bir plan yapacagim

İyiyimnl şükür canım,sen nasılsın? :KK60: Beğeni yapınca fark ettim evet,çıkmadan bir selam vereyim dedim :)
İncirler bitti yani benim için gitmiyorum artik oglanla babasi gidiyo cunku asiri yoruldum ev cocuk tarla derken zaten az kaldi simdi temizlik yapicam bu hafta boya aldim anca yavaştan yaparim artik😊
Sen iyimisin sonuçların cikinca etiketle bazen gormeyebilirim Rabbim guzel sonuçlar nasip etsin inşallah canim🙏

İncirler bitti yani benim için gitmiyorum artik oglanla babasi gidiyo cunku asiri yoruldum ev cocuk tarla derken zaten az kaldi simdi temizlik yapicam bu hafta boya aldim anca yavaştan yaparim artik😊
Sen iyimisin sonuçların cikinca etiketle bazen gormeyebilirim Rabbim guzel sonuçlar nasip etsin inşallah canim🙏
İyi hadi,daha az yorulursun 🤗 tamamdır,belli olsun yazarım mutlaka,kolay gelsin sana 🥰görüşürüz yine

Maşallah ona,çok şükür 🥰 sonuçlar çıktı,gostermeye gittim,doktor yoktu. Ameliyatta dese su an olmayacağım için abimin tanıdığı bir doktora yolladık sonuçları. Ne derse ona göre bir plan yapacagim
Hayırlısı olsun canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın. 🥰
Yine agrın oluyor mu?

Back