Çok şükür iyiyim ablacım bu aralar baş ağrım var sabahları ağrıyla uyanıyorum nedense dün 2 tane ağrı kesici içtim sabah akşam geciyor ama yine başlıyor uyuşuk gibi dolaniyorum evin içinde.Günaydın canım.Tembel tenekeler ,yoklamayı kaçırıyorlar Ben gayet iyiyim şampiyon,sen nasılsın?
Geçmiş olsun canim ,uykunu tam alamıyor musun acaba?ondan da olabilirÇok şükür iyiyim ablacım bu aralar baş ağrım var sabahları ağrıyla uyanıyorum nedense dün 2 tane ağrı kesici içtim sabah akşam geciyor ama yine başlıyor uyuşuk gibi dolaniyorum evin içinde.
Seni göremeyince canım sıkılıyor asko
Abla habibi erkeklere denir habibte diyeceksin
doğum günün kutlu olsun,grubumuzun en en ennnnn çıtırı
iyi ki doğdun,iyi ki bizimlesin
sen bizim çıtır cennamıza abla mı diyorsunÇok şükür iyiyim ablacım bu aralar baş ağrım var sabahları ağrıyla uyanıyorum nedense dün 2 tane ağrı kesici içtim sabah akşam geciyor ama yine başlıyor uyuşuk gibi dolaniyorum evin içinde.
tansiyonunu ölçtün mü canım? son zamanlarda farkettim ben de,ağrı kesiciyle geçmeyen başağrısı yüksek tansiyondan olabiliyor.Çok şükür iyiyim ablacım bu aralar baş ağrım var sabahları ağrıyla uyanıyorum nedense dün 2 tane ağrı kesici içtim sabah akşam geciyor ama yine başlıyor uyuşuk gibi dolaniyorum evin içinde.
Ayol sende gül olduğu bile kalmamış aklımda sen yazmasan. Ne olacak canım bi yarışmada yarımız gül koymuştuk hatırlasana mecbur yani bi yerde ortak şeyler olacaksüsleme benzemesin diye çok uğraştım ama gülsuz yapamazdim
Günaydınnn teşekkürler efendim
Daha neler duyucaz abla+18'de gene fenamı fena konu var
Daha neler duyucaz abla
gitme sakın
seni orda çok alıntılayasım geldiGittim bile geç kaldın durdurun beniiiiçekin beni
seni orda çok alıntılayasım geldi
nevoş çok kızıyor sonraYapsana ne diyecentutma kendini relax ol
Öyle vala ablaBir laf var diyecende olmayacak orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?