- 21 Ocak 2018
- 8.363
- 20.636
- 348
- 32
Evrene tum mesajlarimi gonderdim sen kazanama diye ama kendim icin diil sirf sana giciklik olsunAğzın hayra aç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evrene tum mesajlarimi gonderdim sen kazanama diye ama kendim icin diil sirf sana giciklik olsunAğzın hayra aç
BilmemEppekten dolayı bu 1.si
Akşamı beklemişsin içeride çekilmiş resimler net değil bu 2.si
Labneli resimler çok uzak buda 3.sü
Altını nasıl süpürüp sileceksinkız valla sorma,bi deli cesareti geldi :)
yatak odası halısından nefret ettim,ben düzeltiyorum 10 dk sonra 88 oluyo
gördükçe sinirlerim bozuluyo.
çekince kalkıyo kontrol ettim :) 4 köşesine yaptım zaten.sonra o halıda kalan silikonlar da işe yarıyormuş.dursun bakalım birkaç gün :)
gel öpim gelSana demedim ya yufkası ekmeği hazır diyen ablaya dedim aşk olsun eloş vermeseydin ne başıma kakiyon
Öyle canım sunumla ilgiliBilmem
aynen öyleBana dokunmayan hamburger kazansin diyosun
Ne haber yavrum
o zaman seni izmir marşıyla uğurlayalımBenim kriterlerim
Çok aşamalı işlemler,
Kendi el emekleri
Sunum/görsellik
Sevdiğim yiyeceği baz alsaydımHmm ama yarismada kazanma kriterleri cok başka :)) tabi herkesin tercihi kimi sevdigi yemege sunum nekadat kotu olsada veriyor kimi sunuma bakiyor :)
Yani tabi mesela ben ben kazanicak olsaydim icime bir his dogardi hic oyle bir kipirti yok o yuzden cok sallamiyorum ama bas bas gitmek eglenceliaynen öyle
bütün hamburgerleri suçlamamak lazım,içlerinde iyi olanları da var
Ben sana ne ettimEvrene tum mesajlarimi gonderdim sen kazanama diye ama kendim icin diil sirf sana giciklik olsun
O kadarmı kötü ablaÖyle canım sunumla ilgili
İşte genelde sevdiklerine veriyorlar.İkinci aşama sunum:)Konuya gidip bakan yok:)Sevdiğim yiyeceği baz alsaydım
Çökertme kebabı
Iskender
Hamburger
Tavuk parçaları
Ravyoli
Olurdu kesinlikle tavuklu pasta olmazdı ama yapılış aşamaları beni cezbetti
Aynı şekilde patatesli kıymalı rulo da öyle
Kötü değil ama daha iyileri varO kadarmı kötü abla
oyuna geliyorsun,seni lafa tutup öne geçti bakEvrene tum mesajlarimi gonderdim sen kazanama diye ama kendim icin diil sirf sana giciklik olsun
Tüm modum düştügel öpim gel
Tek tek sayfalarını açtım okudumİşte genelde sevdiklerine veriyorlar.İkinci aşama sunum:)Konuya gidip bakan yok:)
Öne geçmişsinTüm modum düştü
öyle bir hışımla yapıştırdım ki dinlenmeye geçince naptım ben dedimAltını nasıl süpürüp sileceksin
Aaay stresliyim zaten üzerime gelme stresimin yarismayla alakasi yok ama bir haber bekliyorumda yarin gelecekmi diye ondan :)Ben sana ne ettim