Evet evet o canım periyle çok önceden arkadaşlar ya zoruna gitti zaar onundaŞey dimi öncesinde ne yaşadığını bilmeden böyle konuşmayın diyordu kadın adamın kulağını çekmiş güya adam da ona karşılık vermiş biri de şiddeti sen başlatmışsın dedi konu sahibine o konu mu
Aynen bişeyde dememiş ha diğerleri uzatınca oda gittiTüh yaa boşu boşuna gitmiş o zaman perimiz
Kısadır inşallah 1 günde döner hemen bildirim gitmiş olur o gelene kadar oylamanın heyecanlı yerinde gelmiş olurAynen bişeyde dememiş ha diğerleri uzatınca oda gitti
İnşallah peri bu uzun değildir banı ❤Kısadır inşallah 1 günde döner hemen bildirim gitmiş olur o gelene kadar oylamanın heyecanlı yerinde gelmiş olur
İndi indi canim sagol
Eşim dediğim lanetten darp gördüm konusuhangi konu bu acep
Geçmiş olsun canım ❤İndi indi canim sagolakılda kalici oldum sanirim
İyiyim canim sen nasilsin
Evet benim için incir tarlasındaki çalışkan kadınsın sen ufak bir talihsizlik olup düştüğün için de aklımda yer etti iyice. Iyi olmana sevindim dikkat et kendineİndi indi canim sagolakılda kalici oldum sanirim
İyiyim canim sen nasilsin
CanimmmmEvet benim için incir tarlasındaki çalışkan kadınsın sen ufak bir talihsizlik olup düştüğün için de aklımda yer etti iyice. Iyi olmana sevindim dikkat et kendineben de iyiyim şükür idare ediyoruz
Boyle dusunmene sevindim benim tahminimce karpuz kek yada devekusu pastasi degisik olduklari icin onlari begendim :)Benim tahminimDahliadivin görseli çok güzel o alabilir ya da S Sabr-Sukur-Dua görseli de çok harika duruyordu ikisinden biri diyorum senin tahminin Gulumse24
Evet onlar da güzel dediğin gibi hiç belli olmuyor bi de yani ne olacağı hayırlısı bakalımBoyle dusunmene sevindim benim tahminimce karpuz kek yada devekusu pastasi degisik olduklari icin onlari begendim :)
Evet bazen cekismeli gidiyor bazen bir tarif cok one cikiyor bakalim bu sefer hangileri begenilicek :)Evet onlar da güzel dediğin gibi hiç belli olmuyor bi de yani ne olacağı hayırlısı bakalım
Tesekkur ederim canimBenim tahminimDahliadivin görseli çok güzel o alabilir ya da S Sabr-Sukur-Dua görseli de çok harika duruyordu ikisinden biri diyorum senin tahminin Gulumse24
Herkesden korkuyorum kendimden deBenim tahminimDahliadivin görseli çok güzel o alabilir ya da S Sabr-Sukur-Dua görseli de çok harika duruyordu ikisinden biri diyorum senin tahminin Gulumse24