- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 96.230
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükürVallahi çok fenayizzz
Birinci benimTahminleri alalim
Ben pudingkim ile 1. OlacamAkşam oylama mı var şimdi
Ay bildirim öncesi hangi tarif rövanştaysa bildirim sonrası da o başı çekiyor genelde çok heyecanlandım bak
Ama sen patates salatanla oldun yaaBen pudingkim ile 1. Olacam
Kız sen nereye uçtunNe ara 13 sayfa konustunuzz
Evet olmuştumAma sen patates salatanla oldun yaa
Sen şimdi geçen haftanın 1.Si olarak tüm şansını enerjini evrene yolla bana ulaşmasını söyle çok uzakta değilim hemen bulurlar beniEvet olmuştum
Şaka yapıyorum.
Hayırlısı olsun. Bende çıkacak sonucu heyecanla bekliyorum.
Çekişmeli bir oylama olacak :)
Konum at gönderiyorumSen şimdi geçen haftanın 1.Si olarak tüm şansını enerjini evrene yolla bana ulaşmasını söyle çok uzakta değilim hemen bulurlar beni
Haliliye sırrın taraflarına yolla sen onlar beni bulur balkona pınar labne kutusu bırakacağım tanınmak için evet zaten ne zaman rakipler fena olması ki maaşallah hepsi birbirinden iddialı hanımların baş edilmez bunlarlan ayolKonum at gönderiyorum
İnşaallah kazanırsın canım. Rakiplerde fena ama nasıl olacak
Öyle şans senden yana olsun. Hayırlısı olsun bekleyip görelimHaliliye sırrın taraflarına yolla sen onlar beni bulur balkona pınar labne kutusu bırakacağım tanınmak için evet zaten ne zaman rakipler fena olması ki maaşallah hepsi birbirinden iddialı hanımların baş edilmez bunlarlan ayol
Oylama öncesi olmadı şimdi bu
Bilmiyorum ki çözmeye çalışıyorumOylama öncesi olmadı şimdi bu
Niye gitti acaba?
Evet o konu canım sonunu oku karışmış bayaAllah Allah nereye gitti ki sanki bi tane konuda okudum ben ufak bi münakaşa ama tatlıya bağlanmış gibiydi konuyu hatırlamıyorum bile
Şey dimi öncesinde ne yaşadığını bilmeden böyle konuşmayın diyordu kadın adamın kulağını çekmiş güya adam da ona karşılık vermiş biri de şiddeti sen başlatmışsın dedi konu sahibine o konu muBdv den gitmiş bir arkadaşımız var eşinden şidet görmüş bazıları kırıcı konuşmuş oda cevap vermiş ondan gitti perim
Tüh yaa boşu boşuna gitmiş o zaman perimizEvet o konu canım sonunu oku karışmış baya