- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bu hafta bitsin uykumu alayim sporlarima baslicam kaslar yaga dönüştü göbisim cikti sankimÇok değil ucundan tut kaçmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta bitsin uykumu alayim sporlarima baslicam kaslar yaga dönüştü göbisim cikti sankimÇok değil ucundan tut kaçmasın
Boşver ya sende sürpriz yapmayı verEkledim canım da siz niye benim tarifi soylediniz yüklendi diye mi
Bana böyle hürmet edilse ben ağlarım herhalde gerçekte nolur yapmayın diyeSultanımın kırmıız halısı nerede
Yavrusangaralim
Kan olsun ne diyelimAltı eppek üstü eppek evva oldu dümbelek
Ama sen her şeyin en güzelini hakediyorsunBana böyle hürmet edilse ben ağlarım herhalde gerçekte nolur yapmayın diye
Bunu da görünce canım acayip çekiyorYavrus
Ya ben söyledim, yükledin nasılsa diye :/ Kusura bakma ahretligimEkledim canım da siz niye benim tarifi soylediniz yüklendi diye mi
Sağol ablacım şaka bir yana çok saldım çokKan olsun ne diyelim
Bana değişik çağrışım yapıyor ama neyseBunu da görünce canım acayip çekiyor
Senin kalbin güzel çünkü öyle düşünüyorsun canım arkadaşımAma sen her şeyin en güzelini hakediyorsun
Toplayın bırakmayın bu kadar:)Aylık yarışmalar size dokunmaz:)Haftalık biraz kilo yaptı:)Sağol ablacım şaka bir yana çok saldım çok
CanımsınSenin kalbin güzel çünkü öyle düşünüyorsun canım arkadaşım
Neyse nasılsa yüklendi aynen ahretligim ne kusuruYa ben söyledim, yükledin nasılsa diye :/ Kusura bakma ahretligim
Sende öyleCanımsın
Aynen abla hep tatlıdan oluyor bunlarToplayın bırakmayın bu kadar:)Aylık yarışmalar size dokunmaz:)Haftalık biraz kilo yaptı:)
Tuzlu değilde pastalar :)
Tamam bitanemNeyse nasılsa yüklendi aynen ahretligim ne kusuru
Onlar yapti yedi ben naptimkiiiiToplayın bırakmayın bu kadar:)Aylık yarışmalar size dokunmaz:)Haftalık biraz kilo yaptı:)
Tuzlu değilde pastalar :)
Ayı miBana değişik çağrışım yapıyor ama neyse
Size tuzlu kategori bulayım:)Aynen abla hep tatlıdan oluyor bunlar