Hiç bizi suçlama Sen yoruldun daha çok yedinSabah sadece nescafe icip gittim sonra tarlada 3 4 incir yedim gelince yorgun oluyorum oturup kahvaltı ettim ama nedense mezun oldugumda takımdan 68.1le ayrıldım sonra 66.9gordum buaralar 69olmusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bizi suçlama Sen yoruldun daha çok yedinSabah sadece nescafe icip gittim sonra tarlada 3 4 incir yedim gelince yorgun oluyorum oturup kahvaltı ettim ama nedense mezun oldugumda takımdan 68.1le ayrıldım sonra 66.9gordum buaralar 69olmusum
Of of gondeeerDizi izliyom çocuklara da fincan da sufle yaptım Eki Görüntüle 2695488
TabisiGözleme güzeli Binnaz
Gözlemeyi ekledin miSistim sistim
Toparlarsın yine canım,olsun :)Dikkat et,ucu kaçmasın tabiiSabah sadece nescafe icip gittim sonra tarlada 3 4 incir yedim gelince yorgun oluyorum oturup kahvaltı ettim ama nedense mezun oldugumda takımdan 68.1le ayrıldım sonra 66.9gordum buaralar 69olmusum
Sen çal kapımı ben drama sevmiyorum ya daha çok komedi romantik komedi korku falan.Ellerine sağlık afiyet şifa olsunNe izliyorsun
Hanımağam hoş geldinTabisi
Ekledim canım da siz niye benim tarifi soylediniz yüklendi diye miGözlemeyi ekledin mi
Altı eppek üstü eppek evva oldu dümbelekAlinazik aslında hiç zararlı bir şey değil ama eppekle yersen bayağı yararlı olur
Evettttt ama şeyyyy gerçekten isteyerek olmadikiiiHiç bizi suçlama Sen yoruldun daha çok yedin
Ya nevos yaaHanımağam hoş geldin
Bende izliyorumSen çal kapımı ben drama sevmiyorum ya daha çok komedi romantik komedi korku falan.
Tabiki canım yollarımVaaay,şahane görünüyor tarifi yollarsın müsait zamanda,ellerine sağlık canim
Çok değil ucundan tut kaçmasınEvettttt ama şeyyyy gerçekten isteyerek olmadikiii
:)Tabiki canım yollarım
Yirün de doymam
Sultanımın kırmızı halısı neredeYa nevos yaa
angaralimYirün de doymam