- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.124
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir parkta bebe oynatıyoz senden naberNevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis @Blue_Perii pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
Bende o bebelerin azıcık kartları var ya onları yatırdım mizmizmiz sabahtan beri en küçüğü tek isteğim uyusunlaer evi toplayauimİyidir parkta bebe oynatıyoz senden naber
Bu saatte uyuyan çocuk ne güzelBende o bebelerin azıcık kartları var ya onları yatırdım mizmizmiz sabahtan beri en küçüğü tek isteğim uyusunlaer evi toplayauim
Sabah 9da eba TV başlıyor, 8:30 canlı dersler el mahkumBu saatte uyuyan çocuk ne güzel
Oo senin işinde zormuş. Benim 3 yaşında bi tane ama beş taneye bedel senin kaç taneSabah 9da eba TV başlıyor, 8:30 canlı dersler el mahkum
Senin tek çocuk mu kaç tane
Iyiyim canim sen nasılsınNevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis @Blue_Perii pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
ben de bebiş uyutuyorumNevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis @Blue_Perii pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
Yarışmada yokum amaNevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis @Blue_Perii pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
3 adet en küçüğü 3 buçuk yaşındaOo senin işinde zormuş. Benim 3 yaşında bi tane ama beş taneye bedel senin kaç tane
İyi bende yuvarlanma ya devam :)) şükür bu güneIyiyim canim sen nasılsın
Nasıl affetirebilirim kendimiYarışmada yokum ama
Uyusunda buyusun ninniben de bebiş uyutuyorum
Artık ses gelmiyor içerden sanırım amaca ulastimİyi ne olsun küçük kızımı uyutuyorum senden nbr
Bu saate kadar kudurdular anca mayıştılar geldi uyut beni dedi kapmış yastığınıArtık ses gelmiyor içerden sanırım amaca ulastim
Hey maşallah 3 tane3 adet en küçüğü 3 buçuk yaşında
İyi bende yuvarlanma ya devam :)) şükür bu güne
Estağfurullah bıtanemNasıl affetirebilirim kendimi
Kremasi donmadi akiyodu son anda tekrar kelepceyi taktim sabaha kadar donarsaa resim cekip yukliycem donmamissa bidaha yapamam sana yazarim yarin oldumu olmadimi diye :)Olmadı mı
Evet en küçüğü kiz bugün bayağı zorlu bir gündü akşam bulaşığı tezgahin üzerinde beni bekliyor katlanacak çamaşır bugün sadece yemek yedik ve ödev yaptıkHey maşallah 3 tane