Elma sağlık diye düşünüyoruz ama işte turşuda olmuyor:)Bulanık sorunu yok da üstü hemen küf oluyor bir dahakini üzüm le yapayım ben daha güzel olur diyr hep elma ile yaptım bu zamana kadar sağol nevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elma sağlık diye düşünüyoruz ama işte turşuda olmuyor:)Bulanık sorunu yok da üstü hemen küf oluyor bir dahakini üzüm le yapayım ben daha güzel olur diyr hep elma ile yaptım bu zamana kadar sağol nevo
Kalpli mi yıldızlı miBlue_Peri canım tatlı istiyor
Yok bu sefer öyle kalp,çiçek yokBen söyleyeyim siz inanmış gibi yapınKalpli mi yıldızlı mi
20 tane foto göstersen isimsiz blue yu bulurumYok bu sefer öyle kalp,çiçek yokBen söyleyeyim siz inanmış gibi yapın
Çilekten kalp olur mu20 tane foto göstersen isimsiz blue yu bulurum
OlarÇilekten kalp olur mu
O zaman kalp var,çiçek var
BekliyorumO zaman kalp var,çiçek var
Abla çektiğim gibi kaldi seçmedim daha içinden ya gece ya yarın açarım artık konuyu nasılsa asıl işi bitirdim azcik daha bekle nasılsa gördünBlue_Peri canım tatlı istiyor
Yaaa hadi gezinme buralarda git hazırla aç konuyuAbla çektiğim gibi kaldi seçmedim daha içinden ya gece ya yarın açarım artık konuyu nasılsa asıl işi bitirdim azcik daha bekle nasılsa gördün
Kalpli mi yıldızlı mi
Çok ifşa oldum cokk adim cikti20 tane foto göstersen isimsiz blue yu bulurum
Abla yeni yemek yedik sofrayı toparlicam bi bakayim dedim az sabır miniğin beklentisi yükseldi şimdiYaaa hadi gezinme buralarda git hazırla aç konuyu
Tursuyu kurarken salataliklari igneyle delip suda 3 4 saat bekletirsen kutur kutur olur. Yumusamadigi icin kuflenmez. Kapagini kapatmadan once maydanoz yikayip bosluk kalmayacak sekilde kapat. Sanki ortmus gb dusun.Şimdi ben bir kaç farklı şişeye turşu kurdum bu turşular oldu fakat havasını alınca sebzeler suyun yüzeyine çıktı her sene bu yüzden ya kifleniyor yada komşulara dagitiyorum bitsin diye ne yapmam lazım üstü kiflenmesin diye su eklesem suya ne katmam lazım
Dursun kuzum sabaha kadar belki donar insallah.Pastami yaptim kremasi istedigm gibi olmadi dondu sandim kaliptan cikardim akmaya basladi kalibi geri koydum yarin sabaha kadar donarsaa cekip paylasicam ama donmazsa bu sefer katilamiycam bakalim
Ya iste bakalim belki donar diye koydum dolaba insallah:)Dursun kuzum sabaha kadar belki donar insallah.