• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Bulanık sorunu yok da üstü hemen küf oluyor bir dahakini üzüm le yapayım ben daha güzel olur diyr hep elma ile yaptım bu zamana kadar 🤦🏼‍♀️ sağol nevo
Elma sağlık diye düşünüyoruz ama işte turşuda olmuyor:)

Abla çektiğim gibi kaldi seçmedim daha içinden ya gece ya yarın açarım artık konuyu nasılsa asıl işi bitirdim😁 azcik daha bekle nasılsa gördün😁🥰
Yaaa hadi gezinme buralarda git hazırla aç konuyu :rolleyes:

Yaaa hadi gezinme buralarda git hazırla aç konuyu :rolleyes:
Abla yeni yemek yedik sofrayı toparlicam bi bakayim dedim az sabır😁 miniğin beklentisi yükseldi şimdi😁

Şimdi ben bir kaç farklı şişeye turşu kurdum bu turşular oldu fakat havasını alınca sebzeler suyun yüzeyine çıktı her sene bu yüzden ya kifleniyor yada komşulara dagitiyorum bitsin diye ne yapmam lazım üstü kiflenmesin diye su eklesem suya ne katmam lazım o_O
Tursuyu kurarken salataliklari igneyle delip suda 3 4 saat bekletirsen kutur kutur olur. Yumusamadigi icin kuflenmez. Kapagini kapatmadan once maydanoz yikayip bosluk kalmayacak sekilde kapat. Sanki ortmus gb dusun.
IMG_20200914_135958284.jpg

Bende 2 gun oldu kurali rengi hemen dondu. Bizim burda cubuk tursusu meshurdur. Oranin tarifle yapariz hep, hic bozulmaz

Pastami yaptim kremasi istedigm gibi olmadi dondu sandim kaliptan cikardim akmaya basladi :işsiz: kalibi geri koydum yarin sabaha kadar donarsaa cekip paylasicam ama donmazsa bu sefer katilamiycam bakalim
Dursun kuzum sabaha kadar belki donar insallah.

Back