• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
🤣 Bu saate kadar kudurdular anca mayıştılar geldi uyut beni dedi kapmış yastığını🤭
Benimki de anneannesinde uyumak istiyormuş anneannesi in 100 km ötede olmasından başka bir sorunumuz yok aslında 😂

Kremasi donmadi akiyodu son anda tekrar kelepceyi taktim sabaha kadar donarsaa resim cekip yukliycem donmamissa bidaha yapamam sana yazarim yarin oldumu olmadimi diye :)
Tamam canım hayırlısı artık:(

kocamin benden habersiz gazoz alması :KK70:
827A5418-2E09-4DC3-917C-36513FA9CDF0.jpeg

Zarafetine ölürüm senin :KK68: :KK68: :KK68:
Meleğimmmmm:KK74:
Bu şiiri çok seviyorum. Cahit Sıtkı' nin bütün şiirleri çok güzeldir. :KK200:
Ben her türlü şiiri severim böyle huzur veriyor bu saatlerde bana şiir dinlemek :KK60:

Bende evdeyim tabi ama cagircak adamlrim var cok şükür senin kardesin yokmu kiz kardes falan
Bir kozkardesim var oda çalışıyor diğerleri evli herkes uzak bana kaynanamı cagirabilirim ancak en yakın o :eek: yok kalsın

Bir kozkardesim var oda çalışıyor diğerleri evli herkes uzak bana kaynanamı cagirabilirim ancak en yakın o :eek: yok kalsın
Yakinda birileri olmayinca sıkıci evet malesef. Sende kaynananla iyi gecinseydin arkadaslik yapardin iste 😂

Back