- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.130
- 698
Benimki de anneannesinde uyumak istiyormuş anneannesi in 100 km ötede olmasından başka bir sorunumuz yok aslındaBu saate kadar kudurdular anca mayıştılar geldi uyut beni dedi kapmış yastığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de anneannesinde uyumak istiyormuş anneannesi in 100 km ötede olmasından başka bir sorunumuz yok aslındaBu saate kadar kudurdular anca mayıştılar geldi uyut beni dedi kapmış yastığını
Tamam canım hayırlısı artıkKremasi donmadi akiyodu son anda tekrar kelepceyi taktim sabaha kadar donarsaa resim cekip yukliycem donmamissa bidaha yapamam sana yazarim yarin oldumu olmadimi diye :)
Ne güzel ya kafa dağıtacak birileri olması ben iki gündür ful evdeyim sıkıcı yaMinik Duduklu Tencere iyi senden naber :) kocam 2 gunlugune sehir disina cikti kardesim arkadasim geldi oturduk oyle simdi oglani uyutuyorum :)
Ben her türlü şiiri severim böyle huzur veriyor bu saatlerde bana şiir dinlemekZarafetine ölürüm senin
Meleğimmmmm
Bu şiiri çok seviyorum. Cahit Sıtkı' nin bütün şiirleri çok güzeldir.
Aynen olmazsa yapcak bisey yok bu seferlik boyle olsun ama belki donar sabaha kadarTamam canım hayırlısı artık
dikkat et gerçi nikahlı esin dimikocamin benden habersiz gazoz alması Eki Görüntüle 2691072
Bende evdeyim tabi ama cagircak adamlrim var cok şükür senin kardesin yokmu kiz kardes falanNe güzel ya kafa dağıtacak birileri olması ben iki gündür ful evdeyim sıkıcı ya
Tabisi o da biliyor gazoz dağıttığımı manyakmısın diyordikkat et gerçi nikahlı esin dimi
Bana ne oluyorsadikkat et gerçi nikahlı esin dimi
Bir kozkardesim var oda çalışıyor diğerleri evli herkes uzak bana kaynanamı cagirabilirim ancak en yakın o yok kalsınBende evdeyim tabi ama cagircak adamlrim var cok şükür senin kardesin yokmu kiz kardes falan
Hahha uyumamak için bahane hepsiBenimki de anneannesinde uyumak istiyormuş anneannesi in 100 km ötede olmasından başka bir sorunumuz yok aslında
Bence enişte msj veriyorTabisi o da biliyor gazoz dağıttığımı manyakmısın diyor
şebeke yokBence enişte msj veriyor
Yakinda birileri olmayinca sıkıci evet malesef. Sende kaynananla iyi gecinseydin arkadaslik yapardin isteBir kozkardesim var oda çalışıyor diğerleri evli herkes uzak bana kaynanamı cagirabilirim ancak en yakın o yok kalsın