- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.136
- 698
Yok anam yok boşver ben iyiyim böyle yalnızlık iyidir vazgeçtimYakinda birileri olmayinca sıkıci evet malesef. Sende kaynananla iyi gecinseydin arkadaslik yapardin iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anam yok boşver ben iyiyim böyle yalnızlık iyidir vazgeçtimYakinda birileri olmayinca sıkıci evet malesef. Sende kaynananla iyi gecinseydin arkadaslik yapardin iste
Olsun maksat toplasalimMinik Duduklu Tencere iyilik canım senden naber gerçi okudum konuşmanızı ama
Sen yarin tarifini yap canin sıkılmaz bu sefer sona kalmaYok anam yok boşver ben iyiyim böyle yalnızlık iyidir vazgeçtim
Tamam hocamSen yarin tarifini yap canin sıkılmaz bu sefer sona kalma
Sen kendine bak desene bi pastayi beceremedimTamam hocam
İyilik canım sen nasılsınNevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis @Blue_Perii @pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 @Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- Evva @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana @sena zeynep @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
İçti gazozu uçuyorbambabaam bam bam bam bam bam bammmmmbammmmbammmmn
Kankim hoşgeldin nasılsınbambabaam bam bam bam bam bam bammmmmbammmmbammmmn
estağfurullah canım öyle demem ben sanaSen kendine bak desene bi pastayi beceremedim
İyi bende ne yapayım yayiliyorim keşke iisim olmasada uyusam derken burdayımİyilik canım sen nasılsın
Yok melekimmm şarkı çıktı ona çoştummmmİçti gazozu uçuyor
Hangi şarkı :))Yok melekimmm şarkı çıktı ona çoştummmm
Seni görüpte iyi olmamak elde mi nevroşummmmKankim hoşgeldin nasılsın
Allah kolaylık versin, 3 çocukla zor olur her şey.Evet en küçüğü kiz bugün bayağı zorlu bir gündü akşam bulaşığı tezgahin üzerinde beni bekliyor katlanacak çamaşır bugün sadece yemek yedik ve ödev yaptık
Hep öyle olur zaten minik boş ver yayılestağfurullah canım öyle demem ben sana
İyi bende ne yapayım yayiliyorim keşke iisim olmasada uyusam derken burdayım
Bu sıralar yoğunsun galiba pek gelmiyorsunSeni görüpte iyi olmamak elde mi nevroşummmm
Valla zor da olsa alisiyor insan zorluğa daAllah kolaylık versin, 3 çocukla zor olur her şey.