- 8 Haziran 2013
- 57.052
- 151.533
- 898
eee başka kıskanç pardon başka puding alan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee başka kıskanç pardon başka puding alan yok mu
Ellerine sağlıkNevreste tarifim tmm dolapta soğumaya bıraktım yarın sunum yapar konumu açarım
Ne yaptın gi merak ettimNevreste tarifim tmm dolapta soğumaya bıraktım yarın sunum yapar konumu açarım
Yarına kadar sabretNe yaptın gi merak ettim
PikiiiYarına kadar sabret
Konumu açtım anca geldim
Bakım ne pisirdinKonumu açtım anca geldim
Ama akşama anca çektim inşallah güzel çıkmıştır
Çıkmıştır çıkmıştırAma akşama anca çektim inşallah güzel çıkmıştır
Bak bakimBakım ne pisirdin
İnşallah canımÇıkmıştır çıkmıştır
Küstüm oynamıyorum sunum için 2 fikir kafamda vardı ikisinide iki tarifte kullanmışlar kaldım dım dızlak ortadaBak bakim
Belki sen daha iyi yaparsin bak benim pastamda olmadi ilk defa yaptigim bisey olmuyorKüstüm oynamıyorum sunum için 2 fikir kafamda vardı ikisinide iki tarifte kullanmışlar kaldım dım dızlak ortada
Olmadı mıBelki sen daha iyi yaparsin bak benim pastamda olmadi ilk defa yaptigim bisey olmuyor
Tursuyu kurarken salataliklari igneyle delip suda 3 4 saat bekletirsen kutur kutur olur. Yumusamadigi icin kuflenmez. Kapagini kapatmadan once maydanoz yikayip bosluk kalmayacak sekilde kapat. Sanki ortmus gb dusun.
Eki Görüntüle 2690948
Bende 2 gun oldu kurali rengi hemen dondu. Bizim burda cubuk tursusu meshurdur. Oranin tarifle yapariz hep, hic bozulmaz
Tarifte sıkıntı yok tursular olduktan sonra üste cikiyor sebzeler ...su aşağı çekiliyor yani şişenin dibi boş kaliyor su eklesem yumusatirim diye korkuyorum ...tarifin lezzetinde sertliginde sıkıntı yok sebze üstte kalıncr küflenme başlıyor dur bak çekip atacağım birazdanMinik Duduklu Tencere kız nasıl uste çıkacak alan buluyor? Maydanoz koysana ağzına tipistirarak