• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Bilezik konusundaben
Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim 🙁
Eşim izin alacak bi kaç gün
Canım gecmiş olsun ttest yaptırdın mı eklem ağrısı da belirtilerinden ya inşallah değildir tabi de😔

Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim 🙁
Eşim izin alacak bi kaç gün
Geçmiş olsun canım😏😍

Aha haa işte onu yazmak geldi içimden ama no gizem no dedim 😅😅
Bazı yörelerde öyle söyleniyor.Benim bir tanıdığımda öyle söylerdi.Yani ben yadırgamadım ama bunu demek istediğini anladım😂🤷‍♀️

Çok geçmiş olsun canımcım,eşin evde olacaksa en azından senin yanında olur.
Sagol ablacım. Evet çocuklar çok bunaltıyor. İyi olacak.
canım cok geçmiş olsun :dua:
Sagol canım ❤️
Günaydın cnm geçmiş olsun 😔 kimseyle temas etmediniz demi ? Allah muhafaza
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. @Jenna16 kuzularim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ❤🥰
Sagol pericim 🥰
Çok sağol canım 🥰Sana da çok geçmiş olsun:KK15:
Sagol jennam 🥰
Geçmiş olsun canım dikat et kendine ❤
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardı 🤷‍♀️
Bilezik konusundaben

Canım gecmiş olsun ttest yaptırdın mı eklem ağrısı da belirtilerinden ya inşallah değildir tabi de😔
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyor 😟
Geçmiş olsun canım😏😍
Sagol canım ❤️ 😍

Sagol canım ❤
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.
Sagol pericim 🥰
Sagol jennam 🥰
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardı 🤷‍♀️
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyor 😟

Sagol canım ❤ 😍
İnşallah canım inşalalh 🤲 geçmiş olsun tekrardan

Sagol canım ❤
Sagol pericim 🥰
Sagol jennam 🥰

Sagol canım ❤ 😍
Eşinin temaslı olduğu kimse var mı?
Tat alma sorunu olursa test yaptır yada ağrılar artarsa?

Back