- 24 Eylül 2018
- 98.348
- 294.734
- 698
Çok sağol canım Sana da çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Akşam yine gelmeyince merak ettik seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım Sana da çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Akşam yine gelmeyince merak ettik seni
Geçmiş olsun canım dikat et kendine ❤Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim
Eşim izin alacak bi kaç gün
Günaydın tatlı kısGünaydın beybi
Günaydın şekercigim Sorma ,ağrılarla uğraşıyorum, çok sağolJenna16 şekercim hayırdır ne oldu,hastalanmışsın çok grçmiş olsun dikkat et kendine
Sen neredeydin askoGünaydın tatlı kıs
Sağol canım benim
Kuzenim gitti ülkesine,onu geçirdim, geldim sabah :)Sen neredeydin asko
Sağol canım;bence de ,hepimize okunsun bir şeylerBu topikte herkes hastalaniyor okutalim kendimizi :) gecmis olsun canim. Jenna16 sanada gecmis olsun basina gelenlere cok üzüldüm
Anammmğğğğ bende sandım mapusa gittinde geldin Yolu açık olsun inşallahKuzenim gitti ülkesine,onu geçirdim, geldim sabah :)
Zaten seni orda görünce şaşırdım Bide sırf güme gitmemek için bazılarına cevap bile vermedim keske vereydim arada ekşın lazım ya
Günaydın şekercigim ♥Sorma ,ağrılarla uğraşıyorum, çok sağol
YOk yok ;ben bir kere denedim,sevmedimAnammmğğğğ bende sandım mapusa gittinde geldin Yolu açık olsun inşallah ☺
Organlarda hasar kalmıştı şekercigim,sanırım ondan kaynaklı. Bugün gideceğim, akşam üstüGünaydın şekercim,ameliyat ağrılarımı yoksa dikkat et kendine doktoruna filan arasan olmazmı
Ava giderken avlandın diyeceğim,o da değil Senin ahretlik hiç acımadı vallaEskilerden kim kaldı zannediyon,ben arayı düzelteyim sakin olun demeye gittim konu dışı bana vurdu
En iyisi aman uzak durmak laızmYOk yok ;ben bir kere denedim,sevmedim
Organlarda hasar kalmıştı şekercigim,sanırım ondan kaynaklı. Bugün gideceğim, akşam üstü
Ava giderken avlandın diyeceğim,o da değil Senin ahretlik hiç acımadı valla
Eskilerden kim kaldı zannediyon,ben arayı düzelteyim sakin olun demeye gittim konu dışı bana vurdu
sende durmadın ama neyse kalan sağlar bizim Merve 10gün gelmez biz yine çabuk donduk
Aynen cnm bende hep kısa gidiyorum bakalım daha tüüyybeeeKibarcana yazdım bende +18'lik mesajım hiç yok varya,üst üste ceza aldınmı onların bitme süresi var o yüzden cezalar uzun sürüyor sonra.