- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Yaa neyin varGünaydın şekercigim ♥Sorma ,ağrılarla uğraşıyorum, çok sağol
Canım gecmiş olsun ttest yaptırdın mı eklem ağrısı da belirtilerinden ya inşallah değildir tabi deGünaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim
Eşim izin alacak bi kaç gün
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim
Eşim izin alacak bi kaç gün
Bilenzik o bir kereBi konu vardı ya annem blerziklerimi vermiyor
Aha haa işte onu yazmak geldi içimden ama no gizem no dedimBilenzik o bir kere
Ay okudum orayı neler dönmüş ama toplu katliam yapmış yine mune ablaBi konu vardı ya annem blerziklerimi vermiyor
Bazı yörelerde öyle söyleniyor.Benim bir tanıdığımda öyle söylerdi.Yani ben yadırgamadım ama bunu demek istediğini anladımAha haa işte onu yazmak geldi içimden ama no gizem no dedim
Abla onu herkes yazmıştı yazanlar şutingenBilenzik o bir kere
Bilezik değil mi ki oBilenzik o bir kere
Bende mi gideyimAbla onu herkes yazmıştı yazanlar şutingen
Konu öyleydi canımBilezik değil mi ki o
Yok artık bilerzing yeni çıkmış takmadınmı hiçBilezik değil mi ki o
Sagol ablacım. Evet çocuklar çok bunaltıyor. İyi olacak.Çok geçmiş olsun canımcım,eşin evde olacaksa en azından senin yanında olur.
Sagol canımcanım cok geçmiş olsun
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.Günaydın cnm geçmiş olsunkimseyle temas etmediniz demi ? Allah muhafaza
Sagol pericim
Sagol jennamÇok sağol canımSana da çok geçmiş olsun
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardıGeçmiş olsun canım dikat et kendine ❤
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyorBilezik konusundaben
Canım gecmiş olsun ttest yaptırdın mı eklem ağrısı da belirtilerinden ya inşallah değildir tabi de
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Sırf bilerzikten konu geyiğe dönmüşBazı yörelerde öyle söyleniyor.Benim bir tanıdığımda öyle söylerdi.Yani ben yadırgamadım ama bunu demek istediğini anladım
Aman abla sen gidersen bunca deliyi kim bir araya toplayacakBende mi gideyim
İnşallah canım inşalalhSagol ablacım. Evet çocuklar çok bunaltıyor. İyi olacak.
Sagol canım ❤
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.
Sagol pericim
Sagol jennam
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardı
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyor
Sagol canım ❤
Eşinin temaslı olduğu kimse var mı?Sagol ablacım. Evet çocuklar çok bunaltıyor. İyi olacak.
Sagol canım ❤
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.
Sagol pericim
Sagol jennam
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardı
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyor
Sagol canım ❤
Sagolasınİnşallah canım inşalalhgeçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?