• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim 🙁
Eşim izin alacak bi kaç gün
Bu topikte herkes hastalaniyor okutalim kendimizi :) gecmis olsun canim. Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. sanada gecmis olsun basina gelenlere cok üzüldüm

Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.

Çok geçmiş olsun canımcım,eşin evde olacaksa en azından senin yanında olur.

Günaydın kızlar
canım cok geçmiş olsun :dua:

Günaydın kızlar
Günaydın cnm geçmiş olsun 😔 kimseyle temas etmediniz demi ? Allah muhafaza

Ben Merve hepimiz gittik ya dışardan baktım bi hanımcım gitmiş :KK70: :rolleyes: Allahım ne güldüm ya Mune biçti mi tam biçiyor:KK70::KK70::KK70::KK70:

Merveyle sen hemen gidiyorsunuz zaten,ahretlik ekin gibin biçti hepimizi :olamaz: :KK70:

Hatırlatırım bunu sonra,bende uslu durun diyorum ama o cazibe çekiyor sonra orlara :KK53:
Zaten seni orda görünce şaşırdım :KK70: Bide sırf güme gitmemek için bazılarına cevap bile vermedim keske vereydim:KK70::KK70::KK70: arada ekşın lazım ya

Back