- 8 Haziran 2013
- 57.034
- 151.485
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu topikte herkes hastalaniyor okutalim kendimizi :) gecmis olsun canim. Jenna16 sanada gecmis olsun basina gelenlere cok üzüldümGünaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim
Eşim izin alacak bi kaç gün
Çok Sagol canım :)Bu topikte herkes hastalaniyor okutalim kendimizi :) gecmis olsun canim. Jenna16 sanada gecmis olsun basina gelenlere cok üzüldüm
Günaydın beybiGünaydın Beni soran herkesi opuyorum
Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
canım cok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Günaydıngünaydın
Aha haa kaçak benaha Gizemm0 gelmiş
Günaydın cnm geçmiş olsun kimseyle temas etmediniz demi ? Allah muhafazaGünaydın kızlar
Keleşşş bacı sen napıon ya Geçen noldu öyle pisi pisine gittinJenna16 şekercim hayırdır ne oldu,hastalanmışsın çok grçmiş olsun dikkat et kendine
Keleşşş bacı sen napıon ya Geçen noldu öyle pisi pisine gittin
Ben Merve hepimiz gittik ya dışardan baktım bi hanımcım gitmiş Allahım ne güldüm ya Mune biçti mi tam biçiyorNapıyım beaa güme gittim,ağzımı bilem açmadım oysaki kesin konu dışından ceza yedim
Ben Merve hepimiz gittik ya dışardan baktım bi hanımcım gitmiş Allahım ne güldüm ya Mune biçti mi tam biçiyor
Ben dersimi aldım bacı burdan çıkmamMerveyle sen hemen gidiyorsunuz zaten,ahretlik ekin gibin biçti hepimizi
Ben dersimi aldım bacı burdan çıkmam
Zaten seni orda görünce şaşırdım Bide sırf güme gitmemek için bazılarına cevap bile vermedim keske vereydim arada ekşın lazım yaHatırlatırım bunu sonra,bende uslu durun diyorum ama o cazibe çekiyor sonra orlara