- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Evlenmeden önceki son dört yıl Bursada yaşadım canım ve Bursaya hayranım okadar diyimSen bursalı olabilir misin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden önceki son dört yıl Bursada yaşadım canım ve Bursaya hayranım okadar diyimSen bursalı olabilir misin![]()
Tamam oldu bu işEvlenmeden önceki son dört yıl Bursada yaşadım canım ve Bursaya hayranım okadar diyim ❤ Oyum senindir![]()
Evet canım sende şükrüpaşa da düzgünün oralarda demiSen dadaşkenttemi oturuyordun sanki ben öyle biriyle tanismistim
Hic bilmiyorum canim palandöken tarafında olacakmisYAaa süperrr mi desem geçmiş olsun mu bilemedimmerkez mi?
Akşamki 5 dilim ıslak keki eritmedi daha NanaBence nana fazlasını ister bir de tariften ikram etmen lazim![]()
Tarifi yaptık bitirdikKaptanim o zaman sen direk benim adresi ver dagitmana gerek kalmaz bana bağış yap sende.kurtul.bende![]()
![]()
![]()
![]()
Gulumse daha once lilimamla takimda konusmustun ama unutmussunSen dadaşkenttemi oturuyordun sanki ben öyle biriyle tanismistim
Evet doğruymuş hatirladim şimdi canımEvet canım sende şükrüpaşa da düzgünün oralarda demi![]()
Tamam ozaman merkezmiş canım palandöken bi semt, hayırlı olsun inşallah severHic bilmiyorum canim palandöken tarafında olacakmis
Izmirden erzuruma gidecek donacak bir miktar![]()
Onuda vereyim yaa 2 dilim yedim kilo aldimBence nana fazlasını ister bir de tariften ikram etmen lazim![]()
Sagol canimTamam ozaman merkezmiş canım palandöken bi semt, hayırlı olsun inşallah sever![]()
Bir.miktarmııHic bilmiyorum canim palandöken tarafında olacakmis
Izmirden erzuruma gidecek donacak bir miktar![]()
He kiloyu nana alsınOnuda vereyim yaa 2 dilim yedim kilo aldim![]()
Sabah ne yidin deseneGulumse daha once lilimamla takimda konusmustun ama unutmussun![]()
En sıcak hava 15 derece diyordu bizim fen öğretmeniBir.miktarmııhey yavrum heyyyyyy izmiri mumla arar hemde Palandöken tarafına dağın dibi en soyuh yer ablan yandı kaptanim
![]()
Daha once ankarada yasadigi icin zorlanmaz yaa 1-2 aya alisirBir.miktarmııhey yavrum heyyyyyy izmiri mumla arar hemde Palandöken tarafına dağın dibi en soyuh yer ablan yandı kaptanim
![]()
Yalan demesin bu sene 30 gördük çoh şukurEn sıcak hava 15 derece diyordu bizim fen öğretmeni![]()
Çünkü malatya lisin![]()
Yok öyle değilde benim dediğime vermezler kendi istediklerine verirlerMinik için isteyebiliriz sankizaten yarışmada değilim diskalifiye ihtimalimde yok
![]()
Erzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyorDaha once ankarada yasadigi icin zorlanmaz yaa 1-2 aya alisir![]()