- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Evlenmeden önceki son dört yıl Bursada yaşadım canım ve Bursaya hayranım okadar diyim Oyum senindirSen bursalı olabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenmeden önceki son dört yıl Bursada yaşadım canım ve Bursaya hayranım okadar diyim Oyum senindirSen bursalı olabilir misin
Tamam oldu bu işEvlenmeden önceki son dört yıl Bursada yaşadım canım ve Bursaya hayranım okadar diyim ❤ Oyum senindir
Evet canım sende şükrüpaşa da düzgünün oralarda demiSen dadaşkenttemi oturuyordun sanki ben öyle biriyle tanismistim
Hic bilmiyorum canim palandöken tarafında olacakmisYAaa süperrr mi desem geçmiş olsun mu bilemedim merkez mi?
Akşamki 5 dilim ıslak keki eritmedi daha NanaBence nana fazlasını ister bir de tariften ikram etmen lazim
Tarifi yaptık bitirdikKaptanim o zaman sen direk benim adresi ver dagitmana gerek kalmaz bana bağış yap sende.kurtul.bende
Gulumse daha once lilimamla takimda konusmustun ama unutmussunSen dadaşkenttemi oturuyordun sanki ben öyle biriyle tanismistim
Evet doğruymuş hatirladim şimdi canımEvet canım sende şükrüpaşa da düzgünün oralarda demi
Tamam ozaman merkezmiş canım palandöken bi semt, hayırlı olsun inşallah severHic bilmiyorum canim palandöken tarafında olacakmis
Izmirden erzuruma gidecek donacak bir miktar
Onuda vereyim yaa 2 dilim yedim kilo aldimBence nana fazlasını ister bir de tariften ikram etmen lazim
Sagol canimTamam ozaman merkezmiş canım palandöken bi semt, hayırlı olsun inşallah sever
Bir.miktarmıı hey yavrum heyyyyyy izmiri mumla arar hemde Palandöken tarafına dağın dibi en soyuh yer ablan yandı kaptanimHic bilmiyorum canim palandöken tarafında olacakmis
Izmirden erzuruma gidecek donacak bir miktar
He kiloyu nana alsın zaten dün almışım alacağımıOnuda vereyim yaa 2 dilim yedim kilo aldim
Sabah ne yidin deseneGulumse daha once lilimamla takimda konusmustun ama unutmussun
En sıcak hava 15 derece diyordu bizim fen öğretmeniBir.miktarmıı hey yavrum heyyyyyy izmiri mumla arar hemde Palandöken tarafına dağın dibi en soyuh yer ablan yandı kaptanim
Daha once ankarada yasadigi icin zorlanmaz yaa 1-2 aya alisirBir.miktarmıı hey yavrum heyyyyyy izmiri mumla arar hemde Palandöken tarafına dağın dibi en soyuh yer ablan yandı kaptanim
Yalan demesin bu sene 30 gördük çoh şukurEn sıcak hava 15 derece diyordu bizim fen öğretmeni
Çünkü malatya lisin
Yok öyle değilde benim dediğime vermezler kendi istediklerine verirlerMinik için isteyebiliriz sanki zaten yarışmada değilim diskalifiye ihtimalimde yok
Erzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyorDaha once ankarada yasadigi icin zorlanmaz yaa 1-2 aya alisir