Daha 1 günümüz var 50 bile olur ama 44 olmuş44 de kalabilir Nevreste plakası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 1 günümüz var 50 bile olur ama 44 olmuş44 de kalabilir Nevreste plakası
Hiç oy istememNevreste ablanın gelini vermemiştir belki
Çünkü malatya lisinHiç oy istemem
Minik için isteyebiliriz sanki zaten yarışmada değilim diskalifiye ihtimalimde yokHiç oy istemem
Sakın yapma manisalilar incelemeye alınır yoksaMinik için isteyebiliriz sanki zaten yarışmada değilim diskalifiye ihtimalimde yok
Bende istiyom o dediğinden 2.ciligi paylaşalım Browni leBir oy daha istiyorum düz ***45 ***olsun
Haydi tezahürat a o zamanBende istiyom o dediğinden 2.ciligi paylaşalım Browni le
Yok bebişim Tekirdağlılar birbirine bağlı oluyo genelde sen rahat olSakın yapma manisalilar incelemeye alınır yoksa
AhahahahahahajaahYok bebişim Tekirdağlılar birbirine bağlı oluyo genelde sen rahat ol
Kendinide yaksan nafile Covid 19 kk yida etkiledi kimse gelmiy gelsede oy vermiy oy vermeyenleri bulup süresiz ban atmak lazım benceHaydi tezahürat a o zaman
Oylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancam bak sana memleket torpili yapardımKendinide yaksan nafile Covid 19 kk yida etkiledi kimse gelmiy gelsede oy vermiy oy vermeyenleri bulup süresiz ban atmak lazım bence
Önceden birinci olanların oyları 200-300 olurduKendinide yaksan nafile Covid 19 kk yida etkiledi kimse gelmiy gelsede oy vermiy oy vermeyenleri bulup süresiz ban atmak lazım bence
Son dk da sana kim dedi pasta yap oyları böl zatın işler kesat simdide Medine dilencisi gibi dilenirsin benim gibiHaydi tezahürat a o zaman
Satarsın bir kutu labne yeOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancam bak sana memleket torpili yapardım
Bölündü de ne oldu pert olduSon dk da sana kim dedi pasta yap oyları böl zatın işler kesat simdide Medine dilencisi gibi dilenirsin benim gibi
2-3 ay sonra bende erzuruma geliyorum bana da topril yapacak misinOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancam bak sana memleket torpili yapardım
Pişmanım oy ve2-3 ay sonra bende erzuruma geliyorum bana da topril yapacak misin
Gızzzz bende ondan diyomya millet bizden bıktı yuzumuze bile bakmirler koskoca kk da 366 kisimi var bizim takımda 40 kişi var düşünÖnceden birinci olanların oyları 200-300 olurdu
Yapmam mıııı kaptanım sen gelmesen de yaparım Neden geleceksin canım iş falan mı ? Bu arada tebrik ederim büyük ihtimal birincisin canım2-3 ay sonra bende erzuruma geliyorum bana da topril yapacak misin