Daha 1 günümüz var 50 bile olur ama 44 olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 1 günümüz var 50 bile olur ama 44 olmuş
Hiç oy istememNevreste ablanın gelini vermemiştir belki![]()
Çünkü malatya lisinHiç oy istemem![]()
Minik için isteyebiliriz sankiHiç oy istemem![]()
Sakın yapmaMinik için isteyebiliriz sankizaten yarışmada değilim diskalifiye ihtimalimde yok
![]()
Bende istiyom o dediğinden 2.ciligi paylaşalım Browni leBir oy daha istiyorum düz ***45
***olsun
Haydi tezahürat a o zamanBende istiyom o dediğinden 2.ciligi paylaşalım Browni le![]()
![]()
Yok bebişim Tekirdağlılar birbirine bağlı oluyo genelde sen rahat olSakın yapmamanisalilar incelemeye alınır yoksa
![]()
AhahahahahahajaahYok bebişim Tekirdağlılar birbirine bağlı oluyo genelde sen rahat ol![]()
Kendinide yaksan nafile Covid 19 kk yida etkiledi kimse gelmiy gelsede oy vermiy oy vermeyenleri bulup süresiz ban atmak lazım benceHaydi tezahürat a o zaman![]()
Oylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancamKendinide yaksan nafile Covid 19 kk yida etkiledi kimse gelmiy gelsede oy vermiy oy vermeyenleri bulup süresiz ban atmak lazım bence![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Önceden birinci olanların oyları 200-300 olurduKendinide yaksan nafile Covid 19 kk yida etkiledi kimse gelmiy gelsede oy vermiy oy vermeyenleri bulup süresiz ban atmak lazım bence![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Son dk da sana kim dedi pasta yap oyları böl zatın işler kesat simdide Medine dilencisi gibi dilenirsin benim gibiHaydi tezahürat a o zaman![]()
Satarsın bir kutu labne yeOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancambak sana memleket torpili yapardım
![]()
Bölündü de ne oldu pert olduSon dk da sana kim dedi pasta yap oyları böl zatın işler kesat simdide Medine dilencisi gibi dilenirsin benim gibi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2-3 ay sonra bende erzuruma geliyorum bana da topril yapacak misinOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancambak sana memleket torpili yapardım
![]()
Pişmanım oy ve2-3 ay sonra bende erzuruma geliyorum bana da topril yapacak misin![]()
Gızzzz bende ondan diyomya millet bizden bıktı yuzumuze bile bakmirlerÖnceden birinci olanların oyları 200-300 olurdu![]()
Yapmam mıııı kaptanım sen gelmesen de yaparım2-3 ay sonra bende erzuruma geliyorum bana da topril yapacak misin![]()