- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Dalımız ısınsın diyeErzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalımız ısınsın diyeErzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyor
Babam garibim geldi onları öyle görünce bağrını açıp çıktı dışarı sonra yarıyolda geri döndüErzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyor
Ablamda izmire ilk gidince aynisini yapmis soguk degil niye mont giyiyorsnuz felan ama orda yasadikca insan havasina alışıyor sanirimErzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyor
İzmir dediğin yer kar a hasret nasıl becerdinAblamda izmire ilk gidince aynisini yapmis soguk degil niye mont giyiyorsnuz felan ama orda yasadikca insan havasina alışıyor sanirim
Gecen sene 3 hafta kaldim ama bende fayda etmedi izmire gidip dondum nasil basardim bilmiyorum
Eti yokki ısına kuru kemik napsinİzmir dediğin yer kar a hasret nasıl becerdin
Biz gibi değil dimiEti yokki ısına kuru kemik napsin
Gittigimde havalar ankarada cok sicakti ben izmire gidince yağmurlar baslamisti sanirim onun da etkisi olduİzmir dediğin yer kar a hasret nasıl becerdin
Olabilir iki gündür burası da serin ben pencereyi kapatıyorum eşim açıyor benim üstümü örtme huyum yoktur en son dedim geç pencerenin yanına sen yat madem dondum geceGittigimde havalar ankarada cok sicakti ben izmire gidince yağmurlar baslamisti sanirim onun da etkisi oldu
Kiloyla alakasi yok benceBiz gibi değil dimi
O zaman kansızlık miKiloyla alakasi yok bence
75 kiloyken de üşürdüm:)))
Kansizligin etkisi olabilir uzun zamandir degerlerimi ölçturmedim canim ama küçüklüğümde surekli ilac icerdimO zaman kansızlık mi
Himm olabilir genelde beyaz tenlilerde kan değeri daha düşük oluyor malesef :/Kansizligin etkisi olabilir uzun zamandir degerlerimi ölçturmedim canim ama küçüklüğümde surekli ilac icerdim
Profiterol benim teşekkür ederim oyunuz içinHepsi birbirinden başarılı ve lezzetli görünüyor. Ben profiterol ve bisküvili yaş pastadan yana kullandım oylarımı. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Herkese bol şanslar...
Profiterol benim teşekkür ederim oyunuz için
Teşekkür ederim canımRica ederim. Tekrar ellerinize emeklerinize sağlık. Bol şanslar.
Her zmaan kazandırmaz zatenBenim hisseler düşüşte
Bisküvili yaş pasta benimdi, teşekkür ederim oyunuz içinHepsi birbirinden başarılı ve lezzetli görünüyor. Ben profiterol ve bisküvili yaş pastadan yana kullandım oylarımı. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Herkese bol şanslar...