• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Erzurumlilar bu tarafta kışın bağrı açık geziyor 😂
Ablamda izmire ilk gidince aynisini yapmis soguk degil niye mont giyiyorsnuz felan ama orda yasadikca insan havasina alışıyor sanirim

Gecen sene 3 hafta kaldim ama bende fayda etmedi izmire gidip dondum nasil basardim bilmiyorum:-)

Ablamda izmire ilk gidince aynisini yapmis soguk degil niye mont giyiyorsnuz felan ama orda yasadikca insan havasina alışıyor sanirim

Gecen sene 3 hafta kaldim ama bende fayda etmedi izmire gidip dondum nasil basardim bilmiyorum:-)
İzmir dediğin yer kar a hasret nasıl becerdin (:

Bonus Bonus görüyor musun
IMG_20200921_155128.jpg

Gittigimde havalar ankarada cok sicakti ben izmire gidince yağmurlar baslamisti sanirim onun da etkisi oldu :-)
Olabilir iki gündür burası da serin ben pencereyi kapatıyorum eşim açıyor benim üstümü örtme huyum yoktur en son dedim geç pencerenin yanına sen yat madem dondum gece 🤷🏼‍♀️

Kansizligin etkisi olabilir uzun zamandir degerlerimi ölçturmedim canim ama küçüklüğümde surekli ilac icerdim
Himm olabilir genelde beyaz tenlilerde kan değeri daha düşük oluyor malesef :/

Hepsi birbirinden başarılı ve lezzetli görünüyor. Ben profiterol ve bisküvili yaş pastadan yana kullandım oylarımı. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Herkese bol şanslar...
Profiterol benim😊 teşekkür ederim oyunuz için 🥰

Hepsi birbirinden başarılı ve lezzetli görünüyor. Ben profiterol ve bisküvili yaş pastadan yana kullandım oylarımı. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Herkese bol şanslar...
Bisküvili yaş pasta benimdi, teşekkür ederim oyunuz için😍

Back