- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Memleket torpili derkene sen erzurumlumusunOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancambak sana memleket torpili yapardım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memleket torpili derkene sen erzurumlumusunOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancambak sana memleket torpili yapardım
![]()
Gel sen yine veririim canimPişmanım oy vermedigime bir kutu labne istemeye yüzüm olurdu kapına gelirdim deZipzip-
evde labne bitmiş de yarışmaya katılacaktim derdim
![]()
Hadi yaGel sen yine veririim canim![]()
Yok canım senin gibi eşim ErzurumluMemleket torpili derkene sen erzurumlumusun![]()
Tesekkur ederim canim ben ve birinci olmak hic aklima gelmezdiYapmam mıııı kaptanım sen gelmesen de yaparımNeden geleceksin canım iş falan mı ? Bu arada tebrik ederim büyük ihtimal birincisin canım ❤
BihtihhBihtihhhGızzzz bende ondan diyomya millet bizden bıktı yuzumuze bile bakmirlerkoskoca kk da 366 kisimi var bizim takımda 40 kişi var düşün
![]()
BihtihhBihtihhhGızzzz bende ondan diyomya millet bizden bıktı yuzumuze bile bakmirlerkoskoca kk da 366 kisimi var bizim takımda 40 kişi var düşün
![]()
Ben daha yazmayı bitirmeden tel kendi gönderiyor çok acelesi var sanırımBihtihhBihtihhh
YAaa süperrr mi desem geçmiş olsun mu bilemedimTesekkur ederim canim ben ve birinci olmak hic aklima gelmezdi
Ablamin atamasi oraya cıktı canim orda yasayacak 2-3 yil kadar![]()
Ayy kaptanda saf çıktıGel sen yine veririim canim![]()
Biterrrrr ollllllllBihtihhBihtihhh
Sen bursalı olabilir misinYok canım senin gibi eşim Erzurumlu![]()
Biterrrrr ollllllll![]()
1 kutu labnein lafi mi olurAyy kaptanda saf çıktıönce oy sonra işte demen lazım
![]()
Sen dadaşkenttemi oturuyordun sanki ben öyle biriyle tanismistimYok canım senin gibi eşim Erzurumlu![]()
Bence nana fazlasını ister bir de tariften ikram etmen lazim1 kutu labnein lafi mi olur![]()
Kaptanim o zaman sen direk benim adresi ver dagitmana gerek kalmaz bana bağış yap sende.kurtul.bendeNe istersin ne vereyim pinar kolisini dagitacagim bu gidişle gelmeden![]()
Ne istersin ne vereyim pinar kolisini dagitacagim bu gidişle gelmeden![]()
Olur tabi, kaç para labne1 kutu labnein lafi mi olur![]()