- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Memleket torpili derkene sen erzurumlumusunOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancam bak sana memleket torpili yapardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memleket torpili derkene sen erzurumlumusunOylarımı artık sona saklıycam ihtiyaç anında kullancam bak sana memleket torpili yapardım
Gel sen yine veririim canimPişmanım oy vermedigime bir kutu labne istemeye yüzüm olurdu kapına gelirdim de Zipzip- evde labne bitmiş de yarışmaya katılacaktim derdim
Hadi yaGel sen yine veririim canim
Yok canım senin gibi eşim ErzurumluMemleket torpili derkene sen erzurumlumusun
Tesekkur ederim canim ben ve birinci olmak hic aklima gelmezdiYapmam mıııı kaptanım sen gelmesen de yaparım Neden geleceksin canım iş falan mı ? Bu arada tebrik ederim büyük ihtimal birincisin canım ❤
BihtihhBihtihhhGızzzz bende ondan diyomya millet bizden bıktı yuzumuze bile bakmirler koskoca kk da 366 kisimi var bizim takımda 40 kişi var düşün
BihtihhBihtihhhGızzzz bende ondan diyomya millet bizden bıktı yuzumuze bile bakmirler koskoca kk da 366 kisimi var bizim takımda 40 kişi var düşün
Ben daha yazmayı bitirmeden tel kendi gönderiyor çok acelesi var sanırımBihtihhBihtihhh
YAaa süperrr mi desem geçmiş olsun mu bilemedim merkez mi?Tesekkur ederim canim ben ve birinci olmak hic aklima gelmezdi
Ablamin atamasi oraya cıktı canim orda yasayacak 2-3 yil kadar
Ayy kaptanda saf çıktı önce oy sonra işte demen lazımGel sen yine veririim canim
Biterrrrr ollllllllBihtihhBihtihhh
Sen bursalı olabilir misinYok canım senin gibi eşim Erzurumlu
Biterrrrr ollllllll
1 kutu labnein lafi mi olurAyy kaptanda saf çıktı önce oy sonra işte demen lazım
Sen dadaşkenttemi oturuyordun sanki ben öyle biriyle tanismistimYok canım senin gibi eşim Erzurumlu
Bence nana fazlasını ister bir de tariften ikram etmen lazim1 kutu labnein lafi mi olur
Kaptanim o zaman sen direk benim adresi ver dagitmana gerek kalmaz bana bağış yap sende.kurtul.bendeNe istersin ne vereyim pinar kolisini dagitacagim bu gidişle gelmeden
Ne istersin ne vereyim pinar kolisini dagitacagim bu gidişle gelmeden
Olur tabi, kaç para labne1 kutu labnein lafi mi olur