- 4 Kasım 2019
- 27.507
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.391
- 598
- 29
Bizim çıtır ablaİnanırım inanırımmm![]()
Hahahahahahaah alemsn yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim çıtır ablaİnanırım inanırımmm![]()
Hahahahahahaah alemsn yaaa![]()
Bizim çıtır ablaElalis fasulye diye puding yapmış gitmiş üşenmemiş bim kuyruklarında heba olmuş tüm kapları almış kimseye bırakmamış gelmiş bide pudingini bir süslemiş bir süslemiş bide fasülye olacak
![]()
Biraz labnesiz oksijen alalım yenilgilerimizi hazmrdelim yine olsun amenaBunun sonrasıda var gene olacak![]()
O ateşten sonra oldu ne olduysaOndan korkulur köfteyi bile ateşledi resmen![]()
![]()
O ateşten sonra oldu ne olduysa![]()
Biraz labnesiz oksijen alalım yenilgilerimizi hazmrdelim yine olsun amena![]()
Aynen abla neyse ben yarın pazarımı görüp tarifimi yapayımda hayırlısıylanAteş elesu çağırıyor sjksjksjk
Evet olablir,börek olabilir mesela yada pilav filan.
Aynen abla neyse ben yarın pazarımı görüp tarifimi yapayımda hayırlısıylan
Teşekkür ederim ablacım böyle düşünmen yeterMutlaka güzel bir şey yapaq aksın merakla bekliyor olacağız şimdiden kolay gelsin sanada.
Teşekkür ederim ablacım böyle düşünmen yeter![]()
Günaydın ablaGünaydın![]()
Bu kadar guzel sunum icinde hic beklemiyordum cook mutlu oldum
Bende mutluyum. İyiki ben yapmamışım. Biliyorsundur belki. Ben bunu almıştım. Birinci olunca geçen hafta puding yapim dedim.Bu kadar guzel sunum icinde hic beklemiyordum cook mutlu oldum![]()
Senin tarifin çok güzel o kıreması süslemesi falanBu kadar guzel sunum icinde hic beklemiyordum cook mutlu oldum![]()
Bende ilk once ekler pastayi almıştım sonra icime sinmedi tarif değiştireyim dedim pazartesi günü veBende mutluyum. İyiki ben yapmamışım. Biliyorsundur belki. Ben bunu almıştım. Birinci olunca geçen hafta puding yapim dedim.
İyi ki de geri vermişim.
Sana nasip oldu.
Şans getirdi.
Ve bence pastan çok güzel olmuş![]()
![]()
Tesekkur ederim canimSenin tarifin çok güzel o kıreması süslemesi falangayet normal
![]()
Herşeyde bir hayır vardırBende ilk once ekler pastayi almıştım sonra icime sinmedi tarif değiştireyim dedim pazartesi günü veNevreste bunu önerdi senin bıraktığını söyledi
Senin birinciligin banada sans getirdi![]()