- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
sufle kimimdiUlennnnn sufle yakacan beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sufle kimimdiUlennnnn sufle yakacan beni
En tatlı birisininsufle kimimdi
Nasıl anlatsam sana ?En tatlı birisinin
Profiline baksanaNasıl anlatsam sana ?
Bende nickine baksana diyecektimProfiline baksana
Yarın kayınvalideme gideceğim evde yokumNe müthiş sunumlar var son uarismaya kaldı işimiz belli ve ben hala tarif almadım yarın müsait bi zamanda çalarım kapini nevo
GazozdandırBen yerimde duramiyorum neden acaba
Daha detaylı olsun dedimBende nickine baksana diyecektim
Sen iki arada bir derede olsan bile yardım ediyorsun biliyorum :))Yarın kayınvalideme gideceğim evde yokum
Habibte gazoza ne attın şöyleHAbibte ile fazla takiliyorsun bu ara
Adı lazım değil baş harfi kurkiEn tatlı birisinin
Galiba yine bi gazozlar çeviriyor ,duymuyor hiçHabibte gazoza ne attın şöyle
Evet bir el atarımSen iki arada bir derede olsan bile yardım ediyorsun biliyorum :))
Misafirlikteyim kadın anlatıyor ama benim akıl burda kadın durup durup aaaa yemiyorsun yesene diyor benim akıl burda kadını kk olarak görüyorum
Karışım yapiyordir kapak açınca içine düşüyorsa hap kola mentos misaliGaliba yine bi gazozlar çeviriyor ,duymuyor hiç
Kadınla ilk tanıştık benim kafa başka alemlerde o bana nasıl salça yaptığını anlatıyorEvet bir el atarım
Hepimiz öyleyiz
Kesin karistiyor birşeyler birazdab çıkar kapının arasından,bir yerdenKarışım yapiyordir kapak açınca içine düşüyorsa hap kola mentos misali
Ben bir wc ye gideyim deseydinKadınla ilk tanıştık benim kafa başka alemlerde o bana nasıl salça yaptığını anlatıyor ☺