- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.230
- 698
sufle kimimdiUlennnnn sufle yakacan beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sufle kimimdiUlennnnn sufle yakacan beni![]()
Nasıl anlatsam sana ?En tatlı birisinin![]()
![]()
![]()
Profiline baksanaNasıl anlatsam sana ?
Bende nickine baksana diyecektimProfiline baksana![]()
Yarın kayınvalideme gideceğim evde yokumNe müthiş sunumlar var son uarismaya kaldı işimiz bellive ben hala tarif almadım yarın müsait bi zamanda çalarım kapini nevo
![]()
GazozdandırBen yerimde duramiyorum neden acaba![]()
Daha detaylı olsun dedimBende nickine baksana diyecektim![]()
Sen iki arada bir derede olsan bile yardım ediyorsun biliyorum :))Yarın kayınvalideme gideceğim evde yokum![]()
Habibte gazoza ne attın şöyle
Galiba yine bi gazozlar çeviriyor ,duymuyor hiçHabibte gazoza ne attın şöyle![]()
Evet bir el atarımSen iki arada bir derede olsan bile yardım ediyorsun biliyorum :))
Misafirlikteyim kadın anlatıyor ama benim akıl burda kadın durup durup aaaa yemiyorsun yesene diyor benim akıl burda kadını kk olarak görüyorum![]()
Karışım yapiyordir kapak açınca içine düşüyorsa hap kola mentos misaliGaliba yine bi gazozlar çeviriyor ,duymuyor hiç![]()
Kadınla ilk tanıştık benim kafa başka alemlerde o bana nasıl salça yaptığını anlatıyorEvet bir el atarım
Hepimiz öyleyiz![]()
Kesin karistiyor birşeyler birazdab çıkar kapının arasından,bir yerdenKarışım yapiyordir kapak açınca içine düşüyorsa hap kola mentos misali![]()
Ben bir wc ye gideyim deseydinKadınla ilk tanıştık benim kafa başka alemlerde o bana nasıl salça yaptığını anlatıyor ☺