Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım uyumadım burdayımEvva kız bana derken kendin mi uyudun erkenden nerdesinn
Yine hayalleri erteledik 4.haftaya(önümüzdeki maçlara) bakacaayıkkkHerkese başarılar diliyorum
Yok canım uyumadım burdayım
Olsun be güzelim hayırlısı ben zaten pek umutlu değildim başından beriYine hayalleri erteledik 4.haftaya(önümüzdeki maçlara) bakacaayıkkk
Daha yeni başlıyoruz du bakalımOlsun be güzelim hayırlısı ben zaten pek umutlu değildim başından beri
Daha yeni başlıyoruz du bakalım
Ben geri geldim sen gidiyorsunHerkese hayırlı geceler
Gitsem ne aklım burda yat gülümse diyorum içimdeki ses bı baksana diyo baktım gidiremBen geri geldim sen gidiyorsun
Benim de göz kapaklarım gidiyor meydan okuyorumGitsem ne aklım burda yat gülümse diyorum içimdeki ses bı baksana diyo baktım gidirem
Anaammmmmm saat 1 geçtiBenim de göz kapaklarım gidiyor meydan okuyorum
Ben gittim çocuklar yarı uykuyu aldı hadi tekrar iyi gecelerAnaammmmmm saat 1 geçti
Sen çok iddialı tarifini yanlış değerlendirdin bence, o kimileri muzları erikleri üstünede süsleseydin harika olacaktıOlsun be güzelim hayırlısı ben zaten pek umutlu değildim başından beri
Teşekkür ederim bende bir bakim şu an gmzğme hangisi güzel gelirse ona vericemBu arada bende esimin begendigi karpuz pastaya ve kendi tercihim olan cikolatali pastaya verdim oylarimi Minik Duduklu Tencere retro_hippo
Ellerine sağlık nevroşum gayet güzelHanımlar oylamamız başladı.Hepinize hayırlı olsun
Resim değiştirmek isteyenler özelden yazabilir:)
@Elalis
@alimiyon
@Canfeb
@-cantanem-
@kukrim27
WunderLost
Evva
@Dediyy
Gulumse24
@Dahliadivin
@Blue_Perii
@Gizemm0