Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım uyumadım burdayım
Yine hayalleri erteledik 4.haftaya(önümüzdeki maçlara) bakacaayıkkkHerkese başarılar diliyorum
Yok canım uyumadım burdayım![]()
Olsun be güzelim hayırlısı ben zaten pek umutlu değildim başından beriYine hayalleri erteledik 4.haftaya(önümüzdeki maçlara) bakacaayıkkk![]()
Daha yeni başlıyoruz du bakalımOlsun be güzelim hayırlısı ben zaten pek umutlu değildim başından beri![]()
Daha yeni başlıyoruz du bakalım![]()
Ben geri geldim sen gidiyorsunHerkese hayırlı geceler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gitsem ne aklım burda yat gülümse diyorum içimdeki ses bı baksana diyo baktım gidiremBen geri geldim sen gidiyorsun![]()
Benim de göz kapaklarım gidiyor meydan okuyorumGitsem ne aklım burda yat gülümse diyorum içimdeki ses bı baksana diyo baktım gidirem![]()
Anaammmmmm saat 1 geçtiBenim de göz kapaklarım gidiyor meydan okuyorum![]()
Ben gittim çocuklar yarı uykuyu aldıAnaammmmmm saat 1 geçti![]()
![]()
![]()
![]()
Sen çok iddialı tarifini yanlış değerlendirdin bence, o kimileri muzları erikleri üstünede süsleseydin harika olacaktıOlsun be güzelim hayırlısı ben zaten pek umutlu değildim başından beri![]()
Teşekkür ederim bende bir bakim şu an gmzğme hangisi güzel gelirse ona vericemBu arada bende esimin begendigi karpuz pastaya ve kendi tercihim olan cikolatali pastaya verdim oylarimi![]()
Minik Duduklu Tencere
retro_hippo
Ellerine sağlık nevroşum gayet güzelHanımlar oylamamız başladı.Hepinize hayırlı olsun
Resim değiştirmek isteyenler özelden yazabilir:)
@Elalis
@alimiyon
@Canfeb
@-cantanem-
@kukrim27
WunderLost
Evva
@Dediyy
Gulumse24
@Dahliadivin
@Blue_Perii
@Gizemm0
N Nana
@sena zeynep
@pearlshine
@Sabr-Sukur-Dua
retro_hippo
Zipzip-
@wertx35
@SiyahPapatyaa
Minik Duduklu Tencere
@Emira SY
Yoo vermedim şaşırdımAyyyyyy yirimmmm seniiii oymu verdin bana sen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tesekkur ederim canim ❤❤çok güzel ve değişik bir pastaydı. Ellerine saglık canım.
Diger oyumu daZipzip- a verdim. Onunda başarısını kutluyorum.
![]()
Günaydın canım ❤Günaydın