- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
işte nazarın kırılsın diye dedimBak teyze elalis bir keyfim vardı elti diyince bitiverdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte nazarın kırılsın diye dedimBak teyze elalis bir keyfim vardı elti diyince bitiverdi
yandın kızım senAynen, kütür kütür olsun
Tükrük olmadan olmazTükrük sıçratma üflerken ama
Onların gözü yeter nazara aslında varlıkları bile yetiyor nazar olmasınaişte nazarın kırılsın diye dedim
Fasülyelik canımı sıktı. Bende kendimi ateşe attım. Ne olacaksa olsun artıkyandın kızım sen
Yok ben almayım üfleme müflemeTükrük olmadan olmaz
kız Allah seni
Travma olmusum yaİcat çıkarıyosun sen yırtmacınla halka mal oldun Jenna16 sanıyorum bide
Aşk olsun eloşum valla sanada yazacaktım fasulyem çok tşk ederim diye annemler burda çok musayit olamıyorum kusuruma bakma olurmubizim ki uğur getirmiyor mu
kazenin de oyuna gelesin
tamam kazen oy vermesin affettimAşk olsun eloşum valla sanada yazacaktım fasulyem çok tşk ederim diye annemler burda çok musayit olamıyorum kusuruma bakma olurmu
aslansın sen yaaaaaaaaaa
en üsttekine tıkla onayla,ikinciye gerenkk yokNasıl oy verecez ya
Teşekkür ederim canım
Bende devenin yumurtasini beğendim ona verdim birde alman pastasini çok severim M MissHayaLet e diğer oyum ellerinize sağlıkAşk olsun eloşum valla sanada yazacaktım fasulyem çok tşk ederim diye annemler burda çok musayit olamıyorum kusuruma bakma olurmu