- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
İlk sayfaya gidiyorsun rafadan yımırtaya basiyonNasıl oy verecez ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfaya gidiyorsun rafadan yımırtaya basiyonNasıl oy verecez ya
Teşekkür ederim canımBende devenin yumurtasini beğendim ona verdim birde alman pastasini çok severim M MissHayaLet e diğer oyum ellerinize sağlık
Cooooooook tşk ederimmmmmm kurkimmmmmdevenin yimirtasi gibi nur topu gibi bir evlat nasip etsin ins AllahBende devenin yumurtasini beğendim ona verdim birde alman pastasini çok severim M MissHayaLet e diğer oyum ellerinize sağlık
Kız toplama yasakİlk sayfaya gidiyorsun rafadan yımırtaya basiyon
Sen bana gazoz ver yeterÇikolatalı pasta gözümde kalmıştı Minik Duduklu Tencere
Rica ederim canım bende üç tane var Allah bagislarsa Rabbim isteyene nasip etsin inşallahCooooooook tşk ederimmmmmm kurkimmmmmdevenin yimirtasi gibi nur topu gibi bir evlat nasip etsin ins Allah
Rica ederim canım, ellerine sağlıkTeşekkür ederim canım
Nasıl kullanicam dedi tarif ettim ne didimkiKız toplama yasak
@_CaNanSu_ bebişim bana oy vermişsin
Dua karşılığı oy mu alıypn napionNasıl kullanicam dedi tarif ettim ne didimki
Süt iç sütMidem yanıyor
Teşekkür ederim canım benimRica ederim canım, ellerine sağlık
Hoca caizdir didiDua karşılığı oy mu alıypn napion
Ben niye olmuyor biliyorum frekanslar karıştı demek yada Allah söylettiRica ederim canım bende üç tane var Allah bagislarsa Rabbim isteyene nasip etsin inşallah
Akıllı ol bak yigarim buraya kuzenlerimiNasıl kullanicam dedi tarif ettim ne didimki
Benim duam kabul olur o zaman hadi bakayım basın butonaHoca caizdir didi
Sus sus Allah korusunBen niye olmuyor biliyorum frekanslar karıştı demek yada Allah söyletti