- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Eslerle ayrı oturduk ya bir ara girip beğeni yapıp çıktım gerek yok wc yeBen bir wc ye gideyim deseydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eslerle ayrı oturduk ya bir ara girip beğeni yapıp çıktım gerek yok wc yeBen bir wc ye gideyim deseydin
Wc de tel tavsiye etmiyorum bacaklarım uyuşuyor sonra 5 dk kendine gelemiyorBen bir wc ye gideyim deseydin
Benim dayanma yeri var dirsekte iz kalıyorWc de tel tavsiye etmiyorum bacaklarım uyuşuyor sonra 5 dk kendine gelemiyor
Sen işi bilmiyirsun minik anlatsın sana taktiğiWc de tel tavsiye etmiyorum bacaklarım uyuşuyor sonra 5 dk kendine gelemiyor
Yukarda anlattımSen işi bilmiyirsun minik anlatsın sana taktiği
Gördüm gördüm seninki konforlu imişYukarda anlattım
İyiymişEslerle ayrı oturduk ya bir ara girip beğeni yapıp çıktım gerek yok wc ye ☺
Hayırlı gecelerTuvalete basacam kahkahayı yoksa ben kaçayım iyi geceler herkese
dayansam sonu kötü orda uyuya kalirimBenim dayanma yeri var dirsekte iz kalıyor
Minik hep wcden bağlanıyorWc de tel tavsiye etmiyorum bacaklarım uyuşuyor sonra 5 dk kendine gelemiyor
Allah kurtarsın işi zorMinik hep wcden bağlanıyor
Sende miŞarjım %6 wc den çıkana kadar kapanirmi acep
Yatmadan köprüden önce son çıkışSende mi
Doğum günün kutlu olsun cağnımmmmAnaaa aşureye labne mi konuluyormuș bir yaşıma daha girdim
Ayyyyyy yirimmmm seniiii oymu verdin bana senAnaaa aşureye labne mi konuluyormuș bir yaşıma daha girdim