• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
bebişim dedi bana dedi önce bunu bir okuyun :KK45:
önce dediyy açmış ya konuyu ondan şeyettim :)
ben geçen kategori minikin sütlacını oy verdikten sonra gördüm :KK70:
tarifi alınca kafamda tasarlarım kim ne yapmış diye bakmam bi daha :)
Neden acaba :deli:

Hayırlı geceler hanımlaaaar:KK25:
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Umarım iyisindir 😊
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. sen tatlı yapacak mısın son dakikaların insanı söyle bakayım 😅
Evva Evva Kırmızı Oda iyice merak uyandırmaya başladı bende fragmanda Meliha kızım cayır cayır yandı diye ağlıyordu 😰
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kaça alarm kurayım tarif için bak son anda kuzu, ejderha, deve doldurmaktan vazgeçen olursa ben alırım onları haberin olsun 😂😂
Tabisi :süslü:

Günaydın 🤓
Dün yanı başımda uyuyan eşime msj attım sabah alasen dokunmayin uykumu alayim dedim ..

Saat 7:30 Çatallı bir ses
"Minik yağmur yagacak dendi al biberleri balkondan " :bicak:

Hayırlı geceler🤗Yarın sabah 8 de bahçeye gidiyorum.Semaverde çay eşliğinde kahvaltımı yaptıktan sonra açarım galiba😁Yine 11 civarı olur.Çünkü herkes o saatler olduğunu biliyor.Erken açsam olmaz:)Yoksa ben 7de kalkacağım😂
günaydın bebeğim 😘
ben uyandım açabilirsin konuyu :KK45:

Günaydın 🤓
Dün yanı başımda uyuyan eşime msj attım sabah alasen dokunmayin uykumu alayim dedim ..

Saat 7:30 Çatallı bir ses
"Minik yağmur yagacak dendi al biberleri balkondan " :bicak:
ay sinirden burnumdan duman çıkar vallahi.kendi eli ayağı yok mu toplasa ya madem uyanmış :KK34:

Back