Tarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.
Kopyala yapıştır fazla olmamış mı?biz kendisiyle senin tarifin daha ortada yokken konuşmuştuk sunumu böyle yapacaktı zaten ,senden görüp yapmış gibi yazıyorsun.Herkes tarifine güvenip yaptığına göre sorun ne anlamadım.
Bu mantığa göre karpuz.irmik.ve tiramisu tarifleri de kopyala yapıştır mi yani hepsi tart şeklinde?
Genelde düz görünümü var görsellerde, bu pastayı biliyorum. Her neyse süsleme kişiye kalmış burda zaten de dediğim gibi daha önce yapan kişinin birebir aynısını yapmak kopyala yapıştır gibi olmuş. Süslemede özgün takılıyoruz ya pekala biraz daha değişik süslenebilirdi.
Hala ayni şeyi soylemen! bu kadar insan açıklama yapmış ,dilimlemek mi özgün olmak,zaten değişik sen hazır pasta süsü kullanmissin o cikolata çeşitleri ve fistik,o dilimlemis sen desen yapmışsın,sen 6 ya bolmussun o 8, onda örüntü var sende yok ,o çikolataları rendeleyip dogradi sen hazir süs kullandın daha başka farklarda var gorebilene...
Hayırlı geceler hanımlaaaar Jenna16
Umarım iyisindir @Minik Meleklerim sen tatlı yapacak mısın son dakikaların insanı söyle bakayım Evva
Kırmızı Oda iyice merak uyandırmaya başladı bende fragmanda Meliha kızım cayır cayır yandı diye ağlıyordu Nevreste
kaça alarm kurayım tarif için bak son anda kuzu, ejderha, deve doldurmaktan vazgeçen olursa ben alırım onları haberin olsun