Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Eşimle atlattık iyiyiz şükür ikimiz de sağ ol canım sizler de dikkat edin kendinize

Yaa ama nasıl güzel bir mesaj bu Allah razı olsun bu güzel düşünceleriniz için bu güzel ortam için
Doğrular canım

Ayy ne kaa güzelliklerle doldu kalbim şimdi güzel bir uyku çekerim ben de kaçayım seviyorum sizi güzel hanımlar mutlu geceler iyi ki varsınız
Sende iyiki varsın canım iyi geceler

Kopyala yapıştır fazla olmamış mı?biz kendisiyle senin tarifin daha ortada yokken konuşmuştuk sunumu böyle yapacaktı zaten ,senden görüp yapmış gibi yazıyorsun.Herkes tarifine güvenip yaptığına göre sorun ne anlamadım.
Bu mantığa göre karpuz.irmik.ve tiramisu tarifleri de kopyala yapıştır mi yani hepsi tart şeklinde?

Hala ayni şeyi soylemen! bu kadar insan açıklama yapmış ,dilimlemek mi özgün olmak,zaten değişik sen hazır pasta süsü kullanmissin o cikolata çeşitleri ve fistik,o dilimlemis sen desen yapmışsın,sen 6 ya bolmussun o 8, onda örüntü var sende yok ,o çikolataları rendeleyip dogradi sen hazir süs kullandın daha başka farklarda var gorebilene...

Son düzenleme:
İyiyim diyeyim ,iyi olayım.:)Sen de iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…