Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Tarife beğenerek yazdığım için bende yazmak istedim uzadıysa bendende sebeptir.
Sorun yok tabiki ilk mesajda dediğim gibi ikisininde eline sağlık emekleri var
Sıkıntı yok canım herkes düşüncesini yazabilir:)

Ben kimseye kötü bi şey demedim abla sana asla demem zaten. Ben öyle dalgasına yazdım sonradan cevap yazanlara da cevap verdim bu kadar.
Tamam öyle olsun:)O zaman sorun yok:)

Tamam öyle olsun:)O zaman sorun yok:)
Yok abla sorun çıkartacak biri değilim az çok tanımışsındır belki. Takılıyorum arada öyle espirisine, kimseyle de bi derdim yok, eğleniyoruz işte.

Sizleri özledim
Gız dün buradaydın hangi ara özledim, ben hariç burda özlenecek kimsede yok , onları boşver neyimi özledin
Bak bdv de beraber banlanalim diye özlediysen olmaz o iş

Gız dün buradaydın hangi ara özledim, ben hariç burda özlenecek kimsede yok , onları boşver neyimi özledin
Bak bdv de beraber banlanalim diye özlediysen olmaz o iş
Kendimi boşlukta gibi hissettim bi an Asko ya banlansak süper olur bak aha haa aksiyon şart

Kendimi boşlukta gibi hissettim bi an Asko ya banlansak süper olur bak aha haa aksiyon şart
Ayy yok baci ben almayayım, memikleri yaptırdım dışarıda çıkamıyorum burada takiliyorum atılmayayım birde Evva i al sen onunlan banlan beni ardınızda bırakın üzülmem merak etmeyin ardınızda kaldım diye
Arkanızdan gıybetinizi bilem yaparım

Ben çok uslu oldum ki +18 de neymiş

Hele helee bağ sen Memikler ne durumda peki ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer Memik
Oda uslandı artık gelmiyor oyy darlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…