Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Aynen valla ben katılanların pro üye olmak için katıldığını düşünüyordum
Hayır canım:)Zaten sadece 1.ler pro üye oluyor.Oda kimbilir ne zaman:)
Biz burada yemek ve sunum yapmayı öğreniyoruz.Kimse farkında değil ama öyle:)

Sadece pro üyelik için yarışmaya katıldığınızı düşünüyor.Mutfağa ilgisi olsa böyle düşünmezdi
Yalan yok pro olmak istiyoruz ama yapmak eğlenmek uğraşmak daha çok istiyoruz öyle olmasa burda olmazdık yoksa zaten proyu satında alabiliyorsun istediğinde

Hayır canım:)Zaten sadece 1.ler pro üye oluyor.Oda kimbilir ne zaman:)
Biz burada yemek ve sunum yapmayı öğreniyoruz.Kimse farkında değil ama öyle:)
Ben farkındayım valla gelişme gösterdim sanki abla . Yani bir nevi bazı şeylerden vaz gecemesemde

Yalan yok pro olmak istiyoruz ama yapmak eğlenmek uğraşmak daha çok istiyoruz öyle olmasa burda olmazdık yoksa zaten proyu satında alabiliyorsun istediğinde
Tabi ki ilk geldiğinizde en çok onun için istiyorsunuz.Ama proluğu alınca yemek yapmayı sevdiğiniz için bırakamıyorsunuz.Burada öyle bir sürü üye var:)

Ben farkındayım valla gelişme gösterdim sanki abla . Yani bir nevi bazı şeylerden vaz gecemesemde
Biz şaka yapıyoruz kokoşluğundan memnunum hatta onu bile değiştirdin.Kalite arttı:)

Tabi ki ilk geldiğinizde en çok onun için istiyorsunuz.Ama proluğu alınca yemek yapmayı sevdiğiniz için bırakamıyorsunuz.Burada öyle bir sürü üye var:)
Biliyorum abla biz sonradan geldik siz çok önceden burdasınız

Biz şaka yapıyoruz kokoşluğundan memnunm hatta onu bile değiştirdin.Kalite arttı:)
Sayende kafama vura vura öğrettin sağolasın valla abla cidden senin uyarıların olmasa artmazdi o kalite bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…