Hayır canım:)Zaten sadece 1.ler pro üye oluyor.Oda kimbilir ne zaman:)Aynen valla ben katılanların pro üye olmak için katıldığını düşünüyordum
Biliyorum ıspanaklı börek baya efsane duruyorduBen anlarımyok sana prolukkk
CanimsiiinBiliyorum ıspanaklı börek baya efsane duruyordu
Yalan yok pro olmak istiyoruz ama yapmak eğlenmek uğraşmak daha çok istiyoruz öyle olmasa burda olmazdık yoksa zaten proyu satında alabiliyorsun istediğindeSadece pro üyelik için yarışmaya katıldığınızı düşünüyor.Mutfağa ilgisi olsa böyle düşünmezdi
Ben farkındayım vallaHayır canım:)Zaten sadece 1.ler pro üye oluyor.Oda kimbilir ne zaman:)
Biz burada yemek ve sunum yapmayı öğreniyoruz.Kimse farkında değil ama öyle:)
Tabi ki ilk geldiğinizde en çok onun için istiyorsunuz.Ama proluğu alınca yemek yapmayı sevdiğiniz için bırakamıyorsunuz.Burada öyle bir sürü üye var:)Yalan yok pro olmak istiyoruz ama yapmak eğlenmek uğraşmak daha çok istiyoruz öyle olmasa burda olmazdık yoksa zaten proyu satında alabiliyorsun istediğinde
Biz şaka yapıyoruz kokoşluğundan memnunum hatta onu bile değiştirdin.Kalite arttı:)Ben farkındayım vallagelişme gösterdim sanki abla . Yani bir nevi bazı şeylerden vaz gecemesemde
Biliyorum abla biz sonradan geldik siz çok önceden burdasınızTabi ki ilk geldiğinizde en çok onun için istiyorsunuz.Ama proluğu alınca yemek yapmayı sevdiğiniz için bırakamıyorsunuz.Burada öyle bir sürü üye var:)
SayendeBiz şaka yapıyoruz kokoşluğundan memnunm hatta onu bile değiştirdin.Kalite arttı:)
8 yılın bitmesine az kaldıBiliyorum abla biz sonradan geldik siz çok önceden burdasınız
İçinde var canımSayendekafama vura vura öğrettin sağolasın valla abla cidden senin uyarıların olmasa artmazdi o kalite bence
Benimde 6 olcak sanırım8 yılın bitmesine az kaldıOcak'ta 8 bitiyor:)
Hey maşallah daha nice yıllara darısı bize8 yılın bitmesine az kaldıOcak'ta 8 bitiyor:)
Yarışmalardan bahsediyorum canım benim 10 bittiMaşallah
Benimde 6 olcak sanırım
Haa pardonYarışmalardan bahsediyorum canım benim 10 bitti
18. - 28.yılı görürüz inşaallahHey maşallah daha nice yıllara darısı bize
Bardak farkl, un kalitesi hariç tutuyor ben çok denedimPeki verilen tarifler birebir tutuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?